reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
milla dobrze że ciocia się zna!! i będziesz pod dobrą opieką trzymam kciuki żeby było wszytsko ok
Julisia
Fanka BB :)
Milla trzymam kciuki na pewno wszystko będzie dobrze a z taką opieką to będziesz spokojniejsza powodzenia &&&
Gratuluję wszystkim dobrych wieści z wizyt!
u nas też dobrze :-) mała rośnie waży już 1637g i wszystko z nią w jak najlepszym porządku, z łożyskiem, macicą i szyjką też. tylko wyniki dość kiepskie spora anemia ale damy radę
Gratuluję wszystkim dobrych wieści z wizyt!
u nas też dobrze :-) mała rośnie waży już 1637g i wszystko z nią w jak najlepszym porządku, z łożyskiem, macicą i szyjką też. tylko wyniki dość kiepskie spora anemia ale damy radę
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
julisia anemia to jeszcze nic złego.. choć spora to pewnie gorzej...
ale mam nadzieję że bedzie dobrze
gratuluje udanej wizyty!!
ale mam nadzieję że bedzie dobrze
gratuluje udanej wizyty!!
Julisia
Dzięki! a anemią tak bardzo się nie przejmuję bo dokładnie to samo przerabiałam w ciąży z Milenką, wiem przynajmniej czego się spodziewać, wtedy skończyło się to ogromną anemią po porodzie z zaleceniem transfuzji ale uporałam się z tym bez tego więc teraz też się nie dam
reklama
wisienka87
Gratuluje udanych wizyt,
milla - ciocia napewno sie toba zajmie i wszystko bedzie dobrze,
julisia - napewno sie uporasz z ta anemia
Ja dzis znowu czulam skurcze w nadbrzuszu i twardnienie brzuszka i zadzwonilam do ginki, ktora kazala mi przyjsc na wizyte bo akurat dzis przyjmowala w swoim gabinecie. Okazuje sie ze to moje skurcze to nie skurcze przepowiadajace, a problemy z watroba. Wyniki badan swiadcza o tym ze prawdopodobnie mam cholestaze Dostalam narazie essentiale forte i mam powtorzyc badania. Ginka mnie nastraszyla ze gdyby to byla cholestaza to prawdopoobnie bedemiala w 37 tygodniu wywolywany porod...
Na szczescie z Nadiunią wszystko wporzadku wazy 1660g z usg starsza o ponad tydzien, wody w normie, szyjka ok...
milla - ciocia napewno sie toba zajmie i wszystko bedzie dobrze,
julisia - napewno sie uporasz z ta anemia
Ja dzis znowu czulam skurcze w nadbrzuszu i twardnienie brzuszka i zadzwonilam do ginki, ktora kazala mi przyjsc na wizyte bo akurat dzis przyjmowala w swoim gabinecie. Okazuje sie ze to moje skurcze to nie skurcze przepowiadajace, a problemy z watroba. Wyniki badan swiadcza o tym ze prawdopodobnie mam cholestaze Dostalam narazie essentiale forte i mam powtorzyc badania. Ginka mnie nastraszyla ze gdyby to byla cholestaza to prawdopoobnie bedemiala w 37 tygodniu wywolywany porod...
Na szczescie z Nadiunią wszystko wporzadku wazy 1660g z usg starsza o ponad tydzien, wody w normie, szyjka ok...