reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

reklama
mloda i piekna na szkole rodzenia mowili ze 4,200 to juz czasem robia cesarke, chodze do szkoly w szpitalu ale pewnie zalezy to wszystko jaki lekarz ma dyzur

mimi Gratuluje coreczki;)

mloda i piekna gratuluje sporego maluszka,nie martw sie na zapas,przed porodem okaze sie dopiero jaki bedzie wagowo,te prognozy czasami sie nie sprawdzaja.
Mimi gratuluje coreczki
Ypra,trzymam kciuki abys dotrwala do bezpiecznego terminu

Ostatnia edycja:
młoda powiem Ci że jeszcze taka duża nie jest Twoja dzidzia.!!
Moja była większa na ten tydzięń ciąży i przyszła na świat SN i tą też zamierzam rodzić SN choć ma już ponad 2,7kg
chyba ze się okaże że ma ponad 4,5 kg:-p to chyba nie dam rady:-D
a CC robią chyba jak dziecko ma w granicach 5 kg ...

mimi gratuluję córeczki

Gratuluje udanych wizyty i duzych dzieciaczkow.

Ypra trzymam kciuki, zeby wszystko bylo dobrze. Nawet jesli wyladujesz na patologii to bedziesz pod dobra opieka. Ja chodze do szpitala minimum trzy razy w tygodniu, ale ciesze sie, bo dzeki temu wiem, ze z Lenka wszystko ok.

Dziewczyny, ale się zmartwiłam, dzwoniłam do cioci(jest gin w Opolu, ma swój gabinet i pracuje w szpitalu położniczo-gin), powiedziałam jej wszystko jakie leki biorę, ile ma szyjka, o ciś. i AFI i powiedziała, że mam przyjechać w sobotę i mam się szykować, bo najprawdopodobniej zostawi mnie w szpitalu :-(

reklama
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt!!
Kamcia kolejna kluseczka szykuje się na świat!!
Daria super że z malutką wszystko ok
Milla nie denerwuj się na pewno ciocia o Was zadba!!
Ypra wszystko bedzie dobrze, trzymam kciuki!!
Mimi gratuluję córeczki!!

Do góry