reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

reklama
Gratuluję wizyt :-)
daria - ślicznie mała wyszła, pięknie pozowała.

Nasz wczoraj strasznie się zasłaniał rączkami, tak fajnie je krzyżował na twarzy lub trzymał piąstki na twarzy i tak przez całą wizytę. Natomiast co do płci, to nie ma wątpliwości cały czas majtał siusiakiem ;-)
Cieszę się, że poszliśmy na 4 d, cudowne przeżycie. No i uspokoiliśmy się trochę, że z małym ok. Policzone paluszki, serduszko zdrowe, reszta też. Waży 810 g, a kość udowa ma 4.7 cm.
Fajnie wyglądało jak podrapał się po twarzy, oczywiście cały czas zasłaniając się 2 rączką :-)

Odnośnie tematu glukozy poruszanego na temacie ogólnym, to nie ma co się martwić, ja po godzinie miałam 115 a zakres referencyjny jest <180 w każdym razie tak mam na wynikach i liczę, że jutro lekarz potwierdzi, że wszystko ok.
Po 2 h wyszło mi 111.

Kamcia i nasze smyki są już takie duże..Ostatnio wyliczyłam według USG na pogotowiu i tego w 3D,że mój smyk przybiera około 100g na tydzień,więc już teraz też około kilograma waży.

Ypra
gratuluję dobrych wieści:)

Daria, super zdjęcia, maleńka jest cudna:)
Ewcia, gratulacje:) Trzymam mocno kciuki, żeby do końca było tak dobrze:)
Ypra, super że siusiak potwierdzony i wszystko dobrze z maluchem, gratulacje:)

jolek to ciekawe ile moja waży jak 2 tygodnie temu wazyła 940..
hmmm ciekawe:-p

edit:
ypra gratuluję potwierdzenia chłopca no i cieszę się ze wszystko ok

Ostatnia edycja:
dziewuszki gratulacje udanych wizyt :)
daria super fotki, ja bym nawet powiedziala, że córcia do ciebie podobna ;)

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt i super wieści :-)
My dziś byliśmy na 3D :-) Nasze dziecię wkońcu się ujawniło- DZIEWCZYNKA :-)
Mój A. dwa razy lekarza pytał czy na pewno siusiaka nie ma:-D Mówi,że boi się że we wszystkim córeczce będzie ulegał hehe :-D Córunia tatunia:-D
Mała zdrowa,waży 660 g i wg usg to 23 tydzień.

reklama
Milla gratuluję udanej wizyty no i przede wszystkim CÓRECZKI:) w końcu mała wstydziocha się pokazała :)

Do góry