reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

reklama
Gratuluję wizyt :-)
daria - ślicznie mała wyszła, pięknie pozowała.

Nasz wczoraj strasznie się zasłaniał rączkami, tak fajnie je krzyżował na twarzy lub trzymał piąstki na twarzy i tak przez całą wizytę. Natomiast co do płci, to nie ma wątpliwości cały czas majtał siusiakiem ;-)
Cieszę się, że poszliśmy na 4 d, cudowne przeżycie. No i uspokoiliśmy się trochę, że z małym ok. Policzone paluszki, serduszko zdrowe, reszta też. Waży 810 g, a kość udowa ma 4.7 cm.
Fajnie wyglądało jak podrapał się po twarzy, oczywiście cały czas zasłaniając się 2 rączką :-)

Odnośnie tematu glukozy poruszanego na temacie ogólnym, to nie ma co się martwić, ja po godzinie miałam 115 a zakres referencyjny jest <180 w każdym razie tak mam na wynikach i liczę, że jutro lekarz potwierdzi, że wszystko ok.
Po 2 h wyszło mi 111.

Kamcia i nasze smyki są już takie duże..Ostatnio wyliczyłam według USG na pogotowiu i tego w 3D,że mój smyk przybiera około 100g na tydzień,więc już teraz też około kilograma waży.

Ypra
gratuluję dobrych wieści:)

Daria, super zdjęcia, maleńka jest cudna:)
Ewcia, gratulacje:) Trzymam mocno kciuki, żeby do końca było tak dobrze:)
Ypra, super że siusiak potwierdzony i wszystko dobrze z maluchem, gratulacje:)

jolek to ciekawe ile moja waży jak 2 tygodnie temu wazyła 940..
hmmm ciekawe:-p

edit:
ypra gratuluję potwierdzenia chłopca no i cieszę się ze wszystko ok

Ostatnia edycja:
dziewuszki gratulacje udanych wizyt :)
daria super fotki, ja bym nawet powiedziala, że córcia do ciebie podobna ;)

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt i super wieści :-)
My dziś byliśmy na 3D :-) Nasze dziecię wkońcu się ujawniło- DZIEWCZYNKA :-)
Mój A. dwa razy lekarza pytał czy na pewno siusiaka nie ma:-D Mówi,że boi się że we wszystkim córeczce będzie ulegał hehe :-D Córunia tatunia:-D
Mała zdrowa,waży 660 g i wg usg to 23 tydzień.

reklama
Milla gratuluję udanej wizyty no i przede wszystkim CÓRECZKI:) w końcu mała wstydziocha się pokazała :)

Do góry