reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

reklama
gratulacje z powodu fajnych wizyt i zrowych dzieciaczkow.

Kamcia sliczny nosek ma malutka
Poziomki ale juz spore te Twoje robaczki

Kamcia, a mowilas lekarzowi o tym swedzeniu?

uff, nareszcie nadrobiłam chociaż ten wątek:-)

DZiewczyny - wszystkim gratulauję udanych wizyt! NIe wymienię Was wszystkich, bo nie jestem w stanie zapamiętać (ciążowe odmóżdżenie :sorry:).

Bra, Kamcia - śliczne zdjęcia! Jakie wyraźne buźki:-D

Któraś z Was pisała o krwi w moczu - ważna sprawa, nie bagatelizuj tego. Może to być efekt obecności złogów w nerkach (lub choćby piasku), albo po prostu poważna infekcja np. zapalenie miedniczek nerkowych. NIe chcę Cię straszyć, bo może to też coś innego, ale lekarz musi zobaczyć wyniki. Pozdrawiam

vikamcia - piękne fotki, mała cudnie się uśmiecha :-)
koniczynka - jaka córcia już duża, cieszę się, że wszystko ok. Ciekawa jestem ile waży mój mały ;-)
poziomki - gratuluję wizyty, trzymam kciuki by małe się nie śpieszyły!

Odnośnie glukozy, to moje koleżanki kupowały, mnie w mojej przychodni miło zaskoczyli - nie musiałam, dostałam na miejscu gotowy napój.

najlepiej zapytac w lab czy trzeba mieć ze sobą swoją glukozę - ja dostałam na miejscu, może dlatego, że robiłam w labie szpitalnym (z NFZ)

koniczynka, poziomki - gratuluje udanych wizyt! pieknie Wam rosną dzieci!

kamcia - sliczne i bardzo wyraźne foty! gratulacje!

Kamcia - jesli nadal odczuwasz swędzenie to KONIECZNIE zgłoś się do lekarza i zrób badania krwi!!!!!!!! nie chcę siać paniki, ale to może być początek cholestazy ciążowej - lepiej to sprawdzić! Moja koleżanka miała cholestazę, musiała poleżeć trochę w szpitalu (kilka dni), ale najwazniejsze, że urodziła zdrowego pieknego szkraba i to po terminie :-)
tu masz artykuł na ten temat:
www.QZ.pl ZDROWIE FITNESS URODA

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry