reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

No, no, no... gratulacje poziomki:) Na razie chyba jesteś jedyną podwójną mamą w naszym majówkowym gronie:) (Jeśli o kimś zapomniałam, to przepraszam:))
Poza tym, gratuluję Wam wszystkim dobrych wieści i wspaniałych zdjęć maluszków. Ja jeszcze niecierpliwie czekam na następne USG do 5 listopada, ale mam nadzieję, że szybko zleci i też będę się mogła pochwalić takim cudem:)

reklama
ewelcia śliczne zdjęcie i jakie wyraźne :-)
cześć dziewczyny, ja już po badaniu prenatalnym i powiem Wam, że wyszło wszystko super:) Bobas był tylko tak ruchliwy, że badanie musiało dużo dłużej trwać, żeby wszystko uchwycić. Pochwale się na koniec, mój bobas ma już 7,5cm :)Zobacz załącznik 294889
to mozna tak szybko robic usg 3d??
ja kiedys bylam w dwudziestym tc i powiedziąła mi ginnka że można po trzydziectym drugim tc robic 3i 4d

poziomki powaznie blixniaki?? bo ja widzę jednego...:zawstydzona/y:

Gratuluję wszystkim dziewczynom udanych wizyt.

Poziomki
a Tobie gratuluje bliźniaków, ale będziesz miała wesoło.

A ja wizytę mam dopiero 04.11 i już nie mogę się doczekać.

Witam :)
Fajnie się czyta, że u Was wszystko dobrze :)) Oby tak dalej.
Dzisiaj miałam wizytę u Pani doktor. "Wyniki super, wszystko bardzo dobrze" - tak mi powiedziała, dzięki temu mam dzisiaj baaaardzo dobry humor :) Cały czas martwiłam się, że pewnie coś będzie nie tak, heh.

Dziewczyny moje gratulacje, cieszę się że wszystko w porządku. Śliczne zdjęcia i bobasy takie słodkie:tak:
Poziomki tobie gratuluję podwójnie lepiej teraz wypoczywaj jeszcze więcej bo od maja będziesz miała podwójną zabawę;-)
Ja w sumie wróciłam w zeszłym tygodniu do pracy po L4, ale przepracowałam tydzień i znowu wylądowałam w domu, już w piątek bolało mnie podbrzusze i dalej się to utrzymuje więc wczoraj szefowa kazała mi iść do domu i do usg leżeć i odpoczywać, a po usg dać znać czy wszystko jest w porządku.

reklama
Do góry