reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

No, no, no... gratulacje poziomki:) Na razie chyba jesteś jedyną podwójną mamą w naszym majówkowym gronie:) (Jeśli o kimś zapomniałam, to przepraszam:))
Poza tym, gratuluję Wam wszystkim dobrych wieści i wspaniałych zdjęć maluszków. Ja jeszcze niecierpliwie czekam na następne USG do 5 listopada, ale mam nadzieję, że szybko zleci i też będę się mogła pochwalić takim cudem:)

reklama
ewelcia śliczne zdjęcie i jakie wyraźne :-)
cześć dziewczyny, ja już po badaniu prenatalnym i powiem Wam, że wyszło wszystko super:) Bobas był tylko tak ruchliwy, że badanie musiało dużo dłużej trwać, żeby wszystko uchwycić. Pochwale się na koniec, mój bobas ma już 7,5cm :)Zobacz załącznik 294889
to mozna tak szybko robic usg 3d??
ja kiedys bylam w dwudziestym tc i powiedziąła mi ginnka że można po trzydziectym drugim tc robic 3i 4d

poziomki powaznie blixniaki?? bo ja widzę jednego...:zawstydzona/y:

Gratuluję wszystkim dziewczynom udanych wizyt.

Poziomki
a Tobie gratuluje bliźniaków, ale będziesz miała wesoło.

A ja wizytę mam dopiero 04.11 i już nie mogę się doczekać.

Witam :)
Fajnie się czyta, że u Was wszystko dobrze :)) Oby tak dalej.
Dzisiaj miałam wizytę u Pani doktor. "Wyniki super, wszystko bardzo dobrze" - tak mi powiedziała, dzięki temu mam dzisiaj baaaardzo dobry humor :) Cały czas martwiłam się, że pewnie coś będzie nie tak, heh.

Dziewczyny moje gratulacje, cieszę się że wszystko w porządku. Śliczne zdjęcia i bobasy takie słodkie:tak:
Poziomki tobie gratuluję podwójnie lepiej teraz wypoczywaj jeszcze więcej bo od maja będziesz miała podwójną zabawę;-)
Ja w sumie wróciłam w zeszłym tygodniu do pracy po L4, ale przepracowałam tydzień i znowu wylądowałam w domu, już w piątek bolało mnie podbrzusze i dalej się to utrzymuje więc wczoraj szefowa kazała mi iść do domu i do usg leżeć i odpoczywać, a po usg dać znać czy wszystko jest w porządku.

reklama
Do góry