reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

reklama
a ja mam pytanie czy któraś z Was miała już to badanie genetyczne, bo zaczynam się powoli tym stresować i czy chodzicie na USG z tatusiami swoich pociech?

Marzenka trzyam za Was mocno kciuki &&&& musisz być dzielna wiem że łatwiej to powiedzieć niż zrabić ale postaraj się myśleć pozytywnie przytulam

koniczynka_00
ś;iczna kruszynka!

reklama
zabrałam raz mojego na cała wizytę(pierwszą).To skubaniec pamiętał słowo w słowo co mówiła moja gin.
Niestety były to głownie zakazy- nie jeść.. i tu cała lista.. ubierać się ciepło..leżeć i leżeć..Więc potem w domu miałam przypominane- nie,czekolada , -tego nie możesz jeść, jajecznica jest smażona- nie możesz itd itd.
Teraz był tylko na usg- oglądał sobie monitorek z zafascynowaniem,na mnie nie zwracał uwagi:-D i podał grzecznie majtki jak złaziłam z łóżka,także się przydał.

Do góry