reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

reklama
madzik moja Niuńka też się nie śpieszy :) i również żadne argumenty nie działają.

Wg USG mam termin na 25 maja. Wczoraj byłam u swojego lekarza. Zbadał mnie tak że miałam gwiazdki przed oczami.....masakra! :( do dziś krew mi leci i boli mnie krocze. Szyjka nie drgnęła, jedynie jest bardzo miękka. No i już wszystko wiem....... W ten czwartek (Dzień Matki) mam się stawić o 13.00 w szpitalu z torbą. Akurat ma dyżur i chce się mną zająć.. Cytuję lekarza " W czwartek będzie poród, dołem czy górą ale Pani urodzi". czyli rozumiem że będzie wywoływał...
Nie mogłam spać tej nocy i ciągle myślę o czwartku... a z drugiej strony cieszę się że wiem kiedy się wszystko rozpocznie i moge się psychicznie przygotować :)

mycha będę trzymać kciuki za czwartkową akcję !!!! swoją drogą piękny dzień wybrał lekarz, urodzić z dzień mamy to dwa powody do świętowania :))))

ja wlasnie według OM mam termin na 26 maja i w czwartek wlasnie ide do szpitala do mojego lekarza na KTG i moze dowiem sie co dalej

własnie mandrzejczuk ja szykowałam sie na tą date, a tu pach spózniłam sie bo mały o 1.17 urodzony. :)

reklama
Do góry