reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

biedna styna, boiedna Nadia.. się obie namęczycie..
szczerze z chęcią bym się z Tobą zamieniła i wytrwała do maja;-)
ale z 2 strony takiego bólu bym chya też nie chciała...
trzymam kciuki żeby szybko ju ż poszło i żebyś wkońcu miała małą przy sobie!!!

reklama
Mandrzejczuk - 35000?? hihihi - wiem, czepiam się ;)
Paula - dobrze wiedzieć, kiedy to nastąpi. Trzymam kciuki.
styna - jeszcze raz dużo siły Ci życzę.

A moja maluda tak jak mnie stresowała skurczami od 24tc, tak teraz siedzi sobie spokojnie i wcale sie nie spieszy...

Marzenko czuję różnice mianowicie krzyż mnie tak nawala że nie umiem wytrzymać, brzuch boli jak diabli, a do tego cały czas leci ze mnie pełno śluzu z krwią, więc możliwe że coś się rusza. No ale skoro już tyle wytrzymałam to chociaż do maja już chcę poczekać nie zostało mi dużo.
Dziękuję wam za ciepłe słowa, ja z tego bólu to nawet nie mam siły na kompie siedzieć, ale ma to też swoje plusy bo od półtorej miesiąca próbowałam P namówić aby mi lodówkę przestawić bo na jej miejscu chcę wózek stawiać, a jemu się ten pomysł nie podobał, a jak zaczęłam go dzisiaj prosić z tym bólem na twarzy to nawet sam z siebie półkę przewiesił aby bardziej pasowało.

styna, to może cos sie ruszy :) a na krzyż pogoń swojego , żeby cie pomasował, podobno strumień prysznica z raz ciepłą, raz zimną wodą pomaga. strasznie mocno trzymam za ciebie kciuki, nie tylko aby się juz skończyło, ale tez abyś miała dużo siłek.

lepidoptera te zero to tak z rozpedu ;-)
Styna tobie za ten porod to nagrode Guinessa powinni przyznac, ale ta Twoja Nadusia to uparta koza hehe mam nadzieje,ze z racji tego, ze dzisiaj juz Maj to pojdzie raz dwa trzy

zwykle waha się między 130 a 150, ale zdarzyło się ,że podczas fikania było i 170 do 185 ;)

Mój Mały ma zawsze albo 136 albo 140 i nigdy nie miał innego ;-)

stynko kochana oby poszło jak najszybciej. Wejdź tej swojej córuni na ambicję i niech już tak nie męczy Mamusi ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Alex prawidłowe tętno dziecka jest od 110 do 160, podczas fikołków może podskoczyć na chwilę i też jest wporządku pod warunkiem że szybko się obniży. Przez tą moją małą za niedługo będę mogła być położną:-)

Do góry