reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

reklama
tez sie boje, jutro ide odebrac wyniki.
Ale dobrawa, nie martw sie, dobrze chociaz wiesz ze to sie przyplatalo, to podadza ci to co potrzeba, antybiotyk itd, czesto w ogole nie robia tych badan, antybiotyk tez nie wszedzie daja zapobiegawczo. wiec juz jestes w lepszej sytuacji. nie martw sie, to podobno czesto wystepujaca bakteria, co trzecia osoba go ma i nawet o tym nie wie.. bedzie dobrze, choc ja tez sie boje fakt

daria Ci faceci są niemożliwi:-D
dziewczyny nie wiem czy ten balonik ma cokolwiek wspólnego z rozwarciem, producent raczej tłumaczy jego działania jako rozciąganie i wzmacnanie mięśni pochwy i krocza.Jedno ćwiczenia polega na zaciskaniu mięśni wokół małego balonika, a drugie na włożeniu małego balonika, pompowaniu go do oporu,czyli uczucia ciągnięcia no i potem na wypchaniu go siłą mięśni- ja mówie na to urodzeniu balonika.Boli to nieco,ale raczej to taki piekący ból,niż ostry.Taki z mięśni.No i mierzy się potem na ile udaje się go napompować,przykładając do miarki.Na razie mam 6 cm, do 10cm nieco brakuje jak widać.
Rozwarcie to chyba raczej kwestia hormonów, które rozpulchniają szyjkę i powodują rozwieranie- ale niech mnie ktoś może poprawi, tak piszę z pamięci.
Co do terminu- to oczywiście za tydzień jest realne, ale ponoć tak samo jak i za 3 tygodnie.Coś się dzieje, ale czy dalej będzie?

daria skoro ten penis ma działac tak samo, to matko kochana to musi być jakieś monstrum jeśli osiąga rozmiary balonika ;P ;)))) można by rzec dwie pieczenie na jednym ogniu: mięśnie rozciągnięte a i przyjemność osiągnięta ;)))))))))

Zaczęłam czytać o tym baloniku w necie, podzieliłam się z mężem informacjami i jak Was doczytałam i mu powiedziałam o tym penisie - to powiedział, że to to samo :-D

hahahhaha znalazlam "to urządzenie" na allegro ;))) i napisane jest, że rozciąga się do 9 cm !!! ;))) to kurka wodna może warto się skusić :) 300 zł a 50 to różnica :)

reklama
Do góry