reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

jolek mnie też dziwi takie zalecenie, bo w przypadku zatrzymywania wody w organizmie zaleca się raczej ograniczanie soli, ale nie płynów! wszędzie pisza i mówia, że powinnyśmy pic jak najwięcej przecież...

reklama
ania , poisy gratuluję wizyt
daria śliczne maleństwo :) chyba będzie podobna do ciebie córunia :tak:

jolek dziwnie gada ta Twoja lekarka:baffled:
najpiwerw w szpitalu .. teraz nie pić...:confused:
pij dużo kochana pij....

ja mam wizytę 13 dopiero ciekawe czego się dowiem;-)

O soli też wspominała,ale akurat tego to ja dużo nie używam. Dziwi mnie,że dopiero teraz zwróciła uwagę na moje +20kg i kazała mi już nie tyć ;/

Kobitki gratuluję udanych wizyt, a za te mniej udane mocno trzymam %%%%%
jolek mi w szpitalu mówią żeby pić jak najwięcej wody. :tak:
My miałyśmy dziś badanie i usg szpitalne, szyja ok :-) zamknieta. Ola przez ostanie 2 tyg. przybrała 535g. i waży 1750g. :-) wody znów mi podskoczyły do 11, więc jestem szczęśliwa. :-) przepływy ok. łożysko tylna ściana :-)

reklama
Do góry