reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

Gratulacje dziewczyny śliczne maleństwa, ja mam dopiero 1 usg 28 października i nie mogę się doczekać aby zobaczyć moje maleństwo.

reklama
styna, ja tez mam swoje pierwsze w UK dopiero 20.10, widze, ze roznica miedzy naszymi brzuszkami wynosi 1 tydzien, no i roznica USG tez 1 tydzien...
ja lece jeszcze na USG do PL i mam je 13.10, chce zeby moj dr zobaczyl wsio i ocenil...

Bubbles ja ci powiem że z moich obliczeń to ja jestem w 10 tyg i 2 dniu ale pani doktor u której byłam coś pochrzaniła w obliczeniach, sprawdzałam to kilkakrotnie i ostatni okres mi się zaczął 4 sierpnia i jak by nie liczyć wychodzi 10 tyg i 2 dni, ale wszystko sie okaże na usg:)

Dziewczynki piękne foteczki fasolek!!! Cieszę się, że wszystko OK.
styna jak Ci mogło wyjść 102d jak ja ostatni okres miałam 24 lipca i jestem w 10t5d??? U mnie USG pokazało tyle samo co ja wyliczyłam!!!

hehe dziewczyny ja nie wiem czego on tam szukal ale jakiej kolezanki nie zapytam to nie mialy badan piersi w ciazy heheh wiec albo moj lekarz jest taki dokladny i dbajacy o pacjentki albo rzeczywiscie spodobal mu sie moj nowy, piekny i napompowany biust :-D:-D:-D

prosze bardzo oto moje szczecie w 7tyg 5d ciazy 1.29cm :tak:

Uploaded with ImageShack.us

Styna doktor dobrze ci wyliczyla jestes w 9 tyg ciazy...

Gratuluję wszystkim ciężaróweczkom pięknych pociech:tak:Aż się serce cieszy na takie widoki:-)Poczęcie życia to na prawdę cud,pomyśleć,ze jeszcze kilka tygodni temu nic w brzuszkach nie miałyśmy a teraz takie cudności:-)
Ja pierwsze USG mam prywatnie za tydzień w sobotę:tak:

reklama
Mandrzejczuk, Kaska gratulacje :-):-):-) Tyle dobrych wiadomości ostatnio, na dobrą modłę :-)

To już niedługo będziemy oglądać USG z machającymi rączkami i nóżkami dziećmi :tak: Jak ten czas leci...

Do góry