reklama
ilonka.M
Fanka BB :)
wiesz co mi ginka tłumaczyła że to się robi czy są bakterie w okolicy pochwy i odbytu i jeżeli nie ma ich, to dziecko nie dostaje antybiotyku po urodzeniu a jeżeli ja je mam to dostaje dziecko antybiotyk żeby zapalenia płuc nie miało jakoś tak
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Mandrzejczuk - przeżyć współczuję i mam nadzieję że poród i oddział poporodowy będzie przeciwieństwem do tego pobytu
Aniaapp - pewnie lepiej sprawdzić co i jak a przecież na pewno będzie wszystko dobrze trzymamy kciuki!
Ilonka- Gratuluję udanej wizyty! :-)
Aniaapp - pewnie lepiej sprawdzić co i jak a przecież na pewno będzie wszystko dobrze trzymamy kciuki!
Ilonka- Gratuluję udanej wizyty! :-)
adeczka
Ilonka, Paula gratuluje udanych wizyt i dorodnych dzieciaczkow
Ja bylam dzis na wizycie mialam usg ale tylko takie podejrzenie czy z dzieciatkiem wszystko ok i czy plynow jest wystarczajaco. Okazalo sie, ze troche ich ubylo i nikt nie wie dlaczego.
Wyniki z cholestazy troche spadly cale szczescie, ale swedziawke mam nadal.
Rozmawialam z lekarzem i pytalam o to wywolanie porodu powiedziala ze tak czy tak jesli sie nic nie wydarzy wczesniej to wywolaja. Zapytalam jej od czego zalezy czy to bedzie w 38 czy39 tc a ona na to, ze to juz po konsultacji z polozna i bedzie to nasza obopolna decyzja.
Powiem wam, ze w zwiazku z duzym ryzykiem dla dziecka to ja juz wole ten 38 tc i jesli rzeczywiscie bede to ustalac z polozna to juz moja glowa w tym, zeby ja do tego przekonac.
Nastepny scan za tydzien wtedy zmierza Lenka, ale tu niestety nie mowia wagi wiec do konca sie nie dowiem.
Ja bylam dzis na wizycie mialam usg ale tylko takie podejrzenie czy z dzieciatkiem wszystko ok i czy plynow jest wystarczajaco. Okazalo sie, ze troche ich ubylo i nikt nie wie dlaczego.
Wyniki z cholestazy troche spadly cale szczescie, ale swedziawke mam nadal.
Rozmawialam z lekarzem i pytalam o to wywolanie porodu powiedziala ze tak czy tak jesli sie nic nie wydarzy wczesniej to wywolaja. Zapytalam jej od czego zalezy czy to bedzie w 38 czy39 tc a ona na to, ze to juz po konsultacji z polozna i bedzie to nasza obopolna decyzja.
Powiem wam, ze w zwiazku z duzym ryzykiem dla dziecka to ja juz wole ten 38 tc i jesli rzeczywiscie bede to ustalac z polozna to juz moja glowa w tym, zeby ja do tego przekonac.
Nastepny scan za tydzien wtedy zmierza Lenka, ale tu niestety nie mowia wagi wiec do konca sie nie dowiem.
adeczka
Dzieki Selsera mam nadzieje, ze bedzie ok.. A dzidzia oby tylko zdrowa byla to tez bedzie dobrze.
reklama