reklama
8
86ania86
Gość
Majowa Mamusia gratuluje duzego synka:-) odpoczywaj duzo, zeby malutki jeszcze posiedzial w brzuszku:-)
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
I my już po wizycie. W zasadzie wszystko w porządku. Synuś waży 2 kg, tylko ma główkę bardzo nisko, więc muszę dużo leżeć i brać magnez+B6 i nospę. Ja jestem bardzo drobna a Maluszek jak na mnie dużawy (ja 2 kg miałam jak się rodziłam, mój mąż również;-)) a ja obecnie ważę 47 kg, ale mam nadzieję, że dotrwamy do końca szczęśliwie i ze damy radę rozpakować się naturalnie
Gratuluję Wam wszystkim udanych wizyt i pięknych, dorodnych Maluszków:-)
majowa mamusia nie martw się .. pociesze Cię o tyle że moja bratowa też chudziutka była.. choć wagę startową miała mniejsza niz ty teraz , to w ciąży dużo przybrała u urodziła synka prawie 3 kg a później córkę ponad 4 kg...
to moze i dasz radę
EwelinaD
Zaciekawiona BB
Rowniez gratuluje udanych wizyt
Ja tez dzisiaj bylam u gin.Wszystko ok,maly wazy 1360 g i mierzy okolo 38 cm
Znowu nie chcial dac posluchac serduszka Krecil sie i kopal w ten czujnik
A juz prawie zasypialam na tym lezaku.Nastepna wizyta 5 kwietnia.
Do tego jestem przeziebiona
Majowa Mamusia Kurde , niezle 47 kg w 30 tc i 2 kg dzidzia Ja startowalam z waga 43 kg a jak mnie wazyli 10 dni temu to wazylam 54 kg ,ale cos czuje ze znowu mam juz 2 kg wiecej
Ja tez dzisiaj bylam u gin.Wszystko ok,maly wazy 1360 g i mierzy okolo 38 cm
Znowu nie chcial dac posluchac serduszka Krecil sie i kopal w ten czujnik
A juz prawie zasypialam na tym lezaku.Nastepna wizyta 5 kwietnia.
Do tego jestem przeziebiona
Majowa Mamusia Kurde , niezle 47 kg w 30 tc i 2 kg dzidzia Ja startowalam z waga 43 kg a jak mnie wazyli 10 dni temu to wazylam 54 kg ,ale cos czuje ze znowu mam juz 2 kg wiecej
marzena9
Fanka BB :)
Ewelina, Majowa Mamusia - gratuluję wizyt. Dobrze, że wszystko dobrze
Alex ja też we wtorek wizyta. Jak zdążę zrobić badanie na hbs bo oczywiście jakoś dotąd nie zrobiłam. Znowu mi te 4 tygodnie zleciały jak cholera. Teraz chyba już co 2 tygodnie każe mi przychodzić... Zobaczymy.
Alex ja też we wtorek wizyta. Jak zdążę zrobić badanie na hbs bo oczywiście jakoś dotąd nie zrobiłam. Znowu mi te 4 tygodnie zleciały jak cholera. Teraz chyba już co 2 tygodnie każe mi przychodzić... Zobaczymy.
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
Ewelina gratuluję udanej wizyty
reklama