reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

majowa mamusiu ważysz 47 kg?! jak to możliwe, z jaką waga startowalas jeśli można spytać? bo az ciekawa jestem :)

reklama
I my już po wizycie. W zasadzie wszystko w porządku. Synuś waży 2 kg, tylko ma główkę bardzo nisko, więc muszę dużo leżeć i brać magnez+B6 i nospę. Ja jestem bardzo drobna a Maluszek jak na mnie dużawy (ja 2 kg miałam jak się rodziłam, mój mąż również;-)) a ja obecnie ważę 47 kg, ale mam nadzieję, że dotrwamy do końca szczęśliwie i ze damy radę rozpakować się naturalnie

Gratuluję Wam wszystkim udanych wizyt i pięknych, dorodnych Maluszków:-)

majowa mamusia nie martw się .. pociesze Cię o tyle że moja bratowa też chudziutka była.. choć wagę startową miała mniejsza niz ty teraz , to w ciąży dużo przybrała u urodziła synka prawie 3 kg a później córkę ponad 4 kg...
to moze i dasz radę:tak:

Rowniez gratuluje udanych wizyt :happy:
Ja tez dzisiaj bylam u gin.Wszystko ok,maly wazy 1360 g i mierzy okolo 38 cm
Znowu nie chcial dac posluchac serduszka :sorry2: Krecil sie i kopal w ten czujnik :rolleyes2:
A juz prawie zasypialam na tym lezaku.Nastepna wizyta 5 kwietnia.
Do tego jestem przeziebiona :confused2:
Majowa Mamusia Kurde , niezle 47 kg w 30 tc i 2 kg dzidzia :huh: Ja startowalam z waga 43 kg a jak mnie wazyli 10 dni temu to wazylam 54 kg ,ale cos czuje ze znowu mam juz 2 kg wiecej :sorry2:

Ewelina, Majowa, gratuluję udanych wizyt :-):tak:
Jeśli statystycznie tygodniowo zdrowe maluchy przybierają 200 g, Majowej powinien ważyć jakieś 3800 o ile wykluje się w 40 tygodniu :-)

Dziewczyny i ja was bardzo przepraszam że tak ogólnie, wszystkim wam gratuluję udanych wizyt, ślicznych zdrowych maluszków i mam nadzieję że wszystkie złe wyniki się poprawią:-)

Ewelina, Majowa Mamusia - gratuluję wizyt. Dobrze, że wszystko dobrze :)

Alex ja też we wtorek wizyta. Jak zdążę zrobić badanie na hbs bo oczywiście jakoś dotąd nie zrobiłam. Znowu mi te 4 tygodnie zleciały jak cholera. Teraz chyba już co 2 tygodnie każe mi przychodzić... Zobaczymy.

reklama
Do góry