reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

Na pocieszenie dodam, że w ostatnich tygodniach dzieci potrafią nie rosnąc prawie wcale albo rosną pół kg na tydzień :-p

reklama
aaniaap podzielam Twoje obawy co do fruwających z wiatrem majówek;-)
mnie nie zwieje, ważę 69 kg:tak: przy 177, a może będzie już kilo ,dwa więcej? w czwartek mam wizytę i ważenie

Gratuluję udanych wizyt Dziewczyny! :) Oby z kolejnych wizyt też same dobre wieści były :)

Ale z Was chudzinki.. załamałam się. Ja o swojej wadze wolę zapomnieć ;P

Gratuluje udanych wizyt i dorodnych maluszkow. Wam chudzinkom zazdroszcze figurki... ja taka mialam pewnie jako nastolatka...

Co do wagi dziecka to ja nawet w przyblizeniu nie wiem ile sie po swojej corci spodziewac, bo tu nikt takich rzeczy nie mowi.

mnie lekarz pocieszyl,ze jak mały bedzie tak rosnął jak rosnie to w 40 tygodniu bedzie miał ponad 4kg. jak ja sobie poradze z takim duzym dzieckiem? moze panikuje...
damy rade:-)

a tu zdjecie mojego mężczyzny:-)
DSCN5318.jpg

reklama
Do góry