reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

Bra trzymam &&&&& za szyjkę. Moja tydzień temu miała 27mm :-( Też biorę luteinkę dopochwowo, damy radę, musimy dla naszych słoneczek :-)

reklama
Paulineczka Jolka gratuluję udanych wizyt
Adeczka tobie również, lekarze nie dadzą wam krzywdy zrobić :tak:

Bra
z taką szyjką możesz i do 42 tygodnia dotrwać, najważniejsze to leżeć. Żadne leki nie pomagają tak bardzo jak leżenie i tym samym odciążanie szyjki. Ale leżeć poważnie, bez zakupów, spacerów, bez żartów.Będzie dobrze, zobaczysz, że dotrwacie w domu. Razem ze mną i pozostałymi dziewczynami :tak:

Współczuję wam dziewuszki że musicie leżeć :-(.
Na szczęście już mało zostało do końca i mam nadzieję że wszystkie dotrzymamy do końca tak jak trzeba i jeszcze będziemy pisały kiedy w końcu ten poród się zacznie...

Gratulujeudanych wizyt :-)z tym leżeniem nie ma tak żle odpoczywajcie puki mozna bo jeszcze troche i sie skonczy:-D zerkam po wagach Waszych maluchów i mój chyba najwiekszy 1.813 !!!
A co sadzicieo poprzecznym połozeniem dzieciaczka ,fakt ze jeszcze trochwe czasu ale na usg sie nie wybieram wiecej skad bedzie wiadomo ze wszystko ok !

oj jandia nie taki największy:-D
moja miała prawie 2,5
nie pamiętam kogo 2,200 mniej więcej , znów inna miała 1900 z czymś...
i wszystkie licząc między 30-33 tc:tak:

Twój jak na wagę wg kalendarza mieści się w normie...
ale i takdużoutki:tak:

Ciekawe ile mój szkrabik będzie ważył na następnej wizycie. Chyba w przyszłym tyg. idę (nie pamiętam kiedy kończy mi się L4). To będzie teoretycznie 33 tydzień więc ze 2 kg może już będzie :)

Gratuluję wizyt i trzymam &&& za szyjki i inne drobne komplikacje.

dzięki dziewuszki :) faktycznie im bliżej terminu tym więcej się dzieje , ale to znak , że to juz niedługo :)

Jolka Paulineczka Gratuluje udanych wizyt;)

Adeczka jak u mnie sie nic nie zmieni to tez zostaje kwietniowa mama ale stad sie nigdzie nie ruszam;) Fajnie ze czujesz sie bezpiecznie;)

Bra 3mam kciuki zeby wszystko bylo ok;)

Karolka fajnie ze nie ma cukrzycy:p

reklama
Jolka, paulineczka - gratuluję udanych wizyt :-)
Adeczka - super, że masz dobrą opiekę.
Bra - trzymam kciuki za szyjkę!
Hope - cieszę się, że obeszło się bez krążka a u karolci, że to nie cukrzyca :-)

U mnie wizyta dziś wieczorem, nie mogę się doczekać.

Do góry