reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

Paulineczka Jolka gratuluję dobrych wieści
Adeczka cieszę się że z dzidzią wszystko w porządku i tak dobrze o ciebie dbają, no to teraz śpiesz się z przygotowaniami bo najpóźniej za 6 tygodni będziesz już tulić swoje maleństwo.
Hope trzymam kciuki za nie dla krążka, a co do obracania dziecka jest ono robione za stałym podglądzie dziecka na usg, nie na ślepo, ale ja osobiście też bym się nie zgodziła.

reklama
jestem po dzisiejszej wizycie i niestety moje przeczucia odnośnie szyjki się sprawdziły :( w ciągu miesiąca skróciła sie o 1cm, ma 28 mm. za tydzień mam kolejne usg i jeśli dalej będzie się skracać, skieruje mnie do szpitala :( a wizyta juz za tydzień, bo idzie na urlop i chce sprawdzic czy sprawa sie rozwija, dostałam luteinkę 2*dziennie po 2 tabletki dopochwowo. no zobaczymy...
z małą na szczęście dobrze, waży już 1344 gram, czyli przez tydzień przytyła ok 50 gram ;) jest skierowana główką w dół.

Bra strasznie mi przykro. Trzymam kciuki żeby już się szyjka nie skracała. Dobrze że z małą wszystko w porządku

jolkaa , paulineczka gratuluję udanych wizyt
Bra ja też trzymam kcuki za twoją szyjkę oczywiście tą dolną:-)
Hope no to super że może obędzie się bez gumowej obrączki:-)

reklama
BRA trzymam kciuki żeby było dobrze, reszcie gratuluję udanych wizyt.
Ja odebrałam dziś wyniki i na szczęście nie mam cukrzycy, także trochę się uspokoiłam...

Do góry