reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

adiaps moim zdaniem dobre zdjęcie na 3/4 D to kwestia przede wszystkim sprzętu, ale i wieku ciąży czy ułożenia dzidzi.
tutaj na forum są zdjęcia z różnego wieku ciąż, pewnie na różnych aparatach więc można sobie porównać :-)

reklama
adiaps ja robiłam 3/4 D na ostatnim badaniu genetycznym w 30 tygodniu, zdjęcie wyszło przepiękne - jest tutaj na forum i zapłaciłam 290 zł z płytką ;-)
Ceny są zróżnicowane, widzę że jesteś niedługo po 30 tyg wiec moim zdaniem jeszcze masz szansę na fajną fotkę :-)

adiaps robiłam 4d w 24 i w 32 tygodniu i powiem Ci, że buzia nie zmieniła się za bardzo jest większa i bardziej pulchna ale rysy - nos, ustka, podbródek te same ;) za pierwsze usg 4d z wizytą płaciłam 250 zł trwało ponad 40 min, za drugie płaciłam tylko za wizytę i normalne badanie usg - 4d było krótsze mniej zdjęć i filmików. Jednak frajda i emocje niezapomniane :)

fajnie ze dobrze się dzieje oby tak dalej a za miesiąc z hakiem już pierwsze dzieciątka będą całe zdrowe na świecie ach nie mogę się już doczekać

A czy slychac cos od Poziomki? Moze ja nie doczytalam, bo czasem nie moge was nadrobic, ale ciekawa jestem jak ona sie czuje i jak jej malenstwa bo w sumie to jej wlasnie najmniej zostalo do rozpakowania sie. Choc moze lepiej nie krakac, byc moze Poziomki donosi dziewczynki dluzej.

reklama
Do góry