reklama
Matusia
Fanka BB :)
Poszukałam teraz w necie trochę i faktycznie dziewczyny na forach piszą o tym, że było takie coś i trwało 2 dni.
adeczka
Co do terminow porodu, to ja sie wczoraj dowiedzialam, ze przy cholestazie moge miec wywolywany porod. Wszystko teraz zalezy czy wyniki beda lepsze przy braniu lekow. We wtorek zrobia mi znowu badanie krwi to moze juz tak orientacyjnie sie dowiem czy cokolwiek jest lepiej. Tak czy tak gdybym mialam miec wywolywany porod to beda czekac z tym jak najdluzej.
Co do wagi dziecka to moja Maja wazyla 2400 a teraz jest wieksza od wiekszosci rowniesnikow. Wydaje mi sie, ze Lenka do byczkow tez nei bedzie nalezala choc nie ukrywam, ze fajnie by bylo gdyby miala ok 3 kg. Moja mama miala nas czworo i wszyscy raczej bylismy urodzeni wczesniej i o nizszej wadz urodzeniowej, bo pomiedzy 2200 a 2400.
Co do wagi dziecka to moja Maja wazyla 2400 a teraz jest wieksza od wiekszosci rowniesnikow. Wydaje mi sie, ze Lenka do byczkow tez nei bedzie nalezala choc nie ukrywam, ze fajnie by bylo gdyby miala ok 3 kg. Moja mama miala nas czworo i wszyscy raczej bylismy urodzeni wczesniej i o nizszej wadz urodzeniowej, bo pomiedzy 2200 a 2400.
koniczynka_00
Były coś swego czasu w Krakowie, że darmowe badania 3d ale myślałam, że to jednorazowa akcja była. U mnie właśnie przez ten niewyrazny obraz nie mam zdjęć. Ostatnie USG 4d mam dosłownie na filmiku sekundowe ujęcie, gdzie widac cokolwiek, a tak same plamy i tak się dziwię, że on cos z tego odczytuje.
zanka07
jolek Plaza to centrum handlowe, jest pare placowek w Polsce ;-)
lepidoptera
salsera - kumpela z pracy ma synka (2 latka kończył w grudniu), mówiła, że jak była z nim w ciąży to pojechali właśnie do Plazy do Poznania, ale nie udało im się dostać, takie tłumy ciężarnych chciały się załapać na te darmowe badania... ale jak Ty mieszkasz w Poznaniu, to będzie Ci łatwiej
reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
ja gdybym do pl nie pojechała to pewnie tez by mnie 3D ominęło... bo tu musiałabym zabulić razem z transportem 250euro... więc duży wydatek..
a jak już byłam w pl i miałam wydać tylko 150 zł. to nie mogłam tego przepuścić.. no bo pojechać i tak jakby nie byo musiałam do pl.. więc ię cieszę że miałam chociaż 1 plus z tego;-)
i fajnie że macie taką możliwość jak usg za free...
perwnie jak będzie akcja to będą kolejki
a jak już byłam w pl i miałam wydać tylko 150 zł. to nie mogłam tego przepuścić.. no bo pojechać i tak jakby nie byo musiałam do pl.. więc ię cieszę że miałam chociaż 1 plus z tego;-)
i fajnie że macie taką możliwość jak usg za free...
perwnie jak będzie akcja to będą kolejki