reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

mandrzejczuk, ja chyba bym wolała się na święta rozpakować, mniejsze są korki , mniejszy kłopot z dojazdem jak W-wa wyjedzie na święta:-D Bo i tak będę siedzieć w domu.Zresztą tak mam termin:szok:

reklama
Gratuluję udanych wizyt :-) I ja też pączkami wzniosę za nie toast. Będę robić 1-y raz o ile mnie bardziej nie rozłoży.
Zanka - Mały przepiękny! Nasze usg 14.03 co prawda zwykłe, ale może na chwilkę przełączy :-)
Jaipur - zgadzam się z Tobą, też bym mogła na Wielkanoc, do którego szpitala się wybierasz?, może się spotkamy ;-)

Dziewczyny prosze was abyscie trzymaly kciuki za mnie.Dzisiaj rano dzwonili do mnie z przychodni i cos mam nie tak z wynikami badan krwi:no:.Od rana siedze i sie martwie.Na szczescie juz dzisiaj mam konsultacje z lekarzem ale jeszcze 2 godziny musze czekac:-(

Kama - miejmy nadzieję ze to nic takiego. Swoją droga niepotrzebnie dzwonią i straszą człowieka skoro i tak musisz iść do lekarza bo sama z tym nic nie zrobisz. Daj potem znać o co chodzi i nie martw się na zapas.

Kama może to tylko zwykła anemia, w ciąży norma nie ma się co przejmować. Trzymam kciuki.
Salsera muszą zadzwonić jak coś jest nie tak i powiedzieć że trzeba się zgłosić, bo skąd inaczej ludzie wiedzieliby że mają iść do lekarza.

styna - u mnie w laboratorium nie biorą telefonu, a badania i tak zawsze robię przed wizytą u lekarza i pokazuję niezależnie od tego czy sa ok czy nie. Ale widocznie co przychodnia to obyczaj :)

reklama
Salsera u nas są trochę inne zwyczaje a za granicą inne. My robimy badania i wyniki dostajemy do ręki-z nimi idziemy do lekarza. A z tego co zdążyłam się zorientować to za granicą robią i jak jest ok to dołączają do karty a jak źle to wzywają i pewnie jakieś leki dają. U nas na takiej zasadzie cytologia jest robiona.

Do góry