reklama
nooo jolek ja też trzymam formę do czwartku ;D potem wieczorem sie zgadamy, jak to zdychamy z obrzarstwa ))
Bra i w piątek na pomiar cukru pójdziemy Jak ja się cieszę,że mam w końcu dobry wynik bo tak to bym musiała się w glukometr zaopatrzyć i po paluchach kuć :/
Dziewczyny, gratuluję wszystkim udanych wizyt Tak sobie myślę, że najważniejsze żeby z maluszkami było wszystko ok, a my z tymi naszymi dolegliwościami jakoś damy sobie radę dla ich dobra
Ja dziś też byłam na wizycie, żadnych zdjęć nie wklejam, bo wyszły beznadziejne. Synuś się nareszcie obrócił i w końcu jest ułożony główkowo. Waży 1460 g i z tego co mądry aparat usg wymyślił, taka waga odpowiada ukończonym 30 tygodniom. Ciekawa jestem jak to dalej pójdzie Ale cieszę się, że mały tak ładnie przybiera, bo wtedy wiem, że moje 11 kg na plusie nie bierze się znikąd
Jedyne co gina zaniepokoiło, to fakt, że macica się stawia dość mocno i wobec tego 3 razy dziennie mam brać no-spę.
Od jutra jestem na zwolnieniu, mam nadzieję, że jak trochę odpocznę to się to spinanie jakoś wyreguluje.
Ja dziś też byłam na wizycie, żadnych zdjęć nie wklejam, bo wyszły beznadziejne. Synuś się nareszcie obrócił i w końcu jest ułożony główkowo. Waży 1460 g i z tego co mądry aparat usg wymyślił, taka waga odpowiada ukończonym 30 tygodniom. Ciekawa jestem jak to dalej pójdzie Ale cieszę się, że mały tak ładnie przybiera, bo wtedy wiem, że moje 11 kg na plusie nie bierze się znikąd
Jedyne co gina zaniepokoiło, to fakt, że macica się stawia dość mocno i wobec tego 3 razy dziennie mam brać no-spę.
Od jutra jestem na zwolnieniu, mam nadzieję, że jak trochę odpocznę to się to spinanie jakoś wyreguluje.
sil_89
Fanka BB :)
jolek - my tu po prostu wiedziałyśmy, że dobrze będzie a w ten czwartek z bra uważajcie bo potem już całkiem będziecie się kulać jak ja, niby szczuplutka a brzusio zaczyna coraz bardziej ciążyć
bra00721
jolek cale szczęscie, że udało sie tego uniknąć i wszystko jest dobrze no i nadal możesz sie cieszyć smakiem słodkości ;D A w piatek cukier faktycznie mógłby mieć wynik imponujący ))
madzik super, że wszystko ok odpoczywaj i korzystaj z uroku bycia w domku
sil e tam, raz nie zawsze zresztą z jolek celowo trzymamy miejsce na te pyszności ))
madzik super, że wszystko ok odpoczywaj i korzystaj z uroku bycia w domku
sil e tam, raz nie zawsze zresztą z jolek celowo trzymamy miejsce na te pyszności ))
Ostatnia edycja:
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Jolek- super wieści! strasznie się cieszę :-)
Madzik- dobrze że jutro idziesz na zwolnienie odpoczniesz sobie i na pewno będzie wszystko dobrze a tak same dobre wieści masz dla Nas , taki duży chłopczyk :-)
Madzik- dobrze że jutro idziesz na zwolnienie odpoczniesz sobie i na pewno będzie wszystko dobrze a tak same dobre wieści masz dla Nas , taki duży chłopczyk :-)
Gratuluje udanych wizyt. Jejku jak ja wam zazdroszcze tej wiedzy o dzieciaczkach. My tu w UK mamy tylko wizyte z polozna. Bubbles i tak jest szczesciara bo pisze, ze ma wizyty co 2 tyg, ja jak bede miec co trzy to bede zadowolona.
Zycze zdrowka wszystkim, i duzo odpoczynku.
No ja ci powiem że w sumie też mam wizyty średnio co 2,5 do 3 tygodni na zmianę położna i lekarz, no i jak coś mnie niepokoi to jadę sprawdzić do szpitala na day case unit, szkoda tylko że usg już nie będą robić miałabym ochotę podejrzeć moje maleństwo
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
jolek ciesze się że wyniki są ok
madzik no co Ty , nie masz się co przejmować po prostu urodzi się większe dziecko i tyle, ciesze się że wszystko ok
moja Vicky miała w 34 tygodniu 3 kg
to dopiero bya waga dziecka.. a i tak się nie przejmowałam aż tak;-)
madzik no co Ty , nie masz się co przejmować po prostu urodzi się większe dziecko i tyle, ciesze się że wszystko ok
moja Vicky miała w 34 tygodniu 3 kg
to dopiero bya waga dziecka.. a i tak się nie przejmowałam aż tak;-)
reklama
mandrzejczuk
Dziewczyny za te dobre wiesci jak i za te mniej dobre w czwartek najjem sie za wasze szczescie paczusiami
teraz mamy juz coraz blizej i aby do 36-38tygodnia i potem to juz wola nieba, ja sie tlyko modle zeby przed swietami sie nie rozpakowac
teraz mamy juz coraz blizej i aby do 36-38tygodnia i potem to juz wola nieba, ja sie tlyko modle zeby przed swietami sie nie rozpakowac