reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
lepi 180 to faktycznie szybko..
przeciętnie jest 140
ale jak lekarz mówi ze wszystko ok to tak jest napewno
karolq no duże maleństwo, ale moze póóźniej się zatrzymać z wagą
no i fajnie że wszyetko ok
oj ja pamiętam moja tez bya duża jak na swój wiek,,.
i ta też skoro 3 tyg temu ważyła 900g to teraz spodziewam sie mniej więcej takiej wagi jak Twoja.,.
ale jeszacze nie wiem kiedy mam usg
przeciętnie jest 140
ale jak lekarz mówi ze wszystko ok to tak jest napewno
karolq no duże maleństwo, ale moze póóźniej się zatrzymać z wagą
no i fajnie że wszyetko ok
oj ja pamiętam moja tez bya duża jak na swój wiek,,.
i ta też skoro 3 tyg temu ważyła 900g to teraz spodziewam sie mniej więcej takiej wagi jak Twoja.,.
ale jeszacze nie wiem kiedy mam usg
Ostatnia edycja:
Salsera, Lepi, Karolka - gratuluję udanych wizyt i strasznie się cieszę, że z Waszymi maluchami wszystko w porządku Ja dopiero w poniedziałek mam wizytę, trochę się denerwuję czy wszystko ok (już pisałam w wątku o brzuszkach, więc nie będę tu powtarzać), doktorek ma małego dokładnie pomierzyć i zważyć, nie mogę się już doczekać, może się trochę uspokoję. Jeszcze raz gratulacje dla Was
marzena9
Fanka BB :)
Melduję się i ja po wizycie. Wszystko ok. Szyja trzyma, macica rośnie. Dzidziol dalej jest synem Akurat dzisiaj do badań ułożył się już główkowo - oby mu zostało. Ale jakoś po przemyśleniu dochodzę do wniosku, że lepiej jak w wątrobę wbijał mi główkę a nie obie stópki
Wyniki mam niezłe, glukoza super wyszła, tylko mam niski poziom czerwonych krwinek ale przy hemoglobinie w normie więc na razie nic nie robimy tylko łykamy podstawowe witaminy.
Wy macie najczęściej dzieci większe niż wg OM a ja jestem ewenement bo mój jest młodszy Zresztą od początku mam młodszą ciążę co potwierdziły nawet wyniki HCG. Tak więc moje dziecię wg usg ma ok 27 tygodni za to wagę ma 1120 g więc dość nieźle jak na 27 tydzień
Dostałam torbę jakiś ulotek i reklamówek i nazywa się toto "zestaw dla kobiet w ciąży-usg połówkowe". Grunt, że dali lovelle w płynie do prania na jeden cykl, zobaczymy czy fajna.
Wyniki mam niezłe, glukoza super wyszła, tylko mam niski poziom czerwonych krwinek ale przy hemoglobinie w normie więc na razie nic nie robimy tylko łykamy podstawowe witaminy.
Wy macie najczęściej dzieci większe niż wg OM a ja jestem ewenement bo mój jest młodszy Zresztą od początku mam młodszą ciążę co potwierdziły nawet wyniki HCG. Tak więc moje dziecię wg usg ma ok 27 tygodni za to wagę ma 1120 g więc dość nieźle jak na 27 tydzień
Dostałam torbę jakiś ulotek i reklamówek i nazywa się toto "zestaw dla kobiet w ciąży-usg połówkowe". Grunt, że dali lovelle w płynie do prania na jeden cykl, zobaczymy czy fajna.
Matusia
Cieszę się z wszystkich udanych wizyt.
Marzena, no proszę jaki miły prezent ta paczuszka. Przyda się.
Marzena, no proszę jaki miły prezent ta paczuszka. Przyda się.
reklama
mandrzejczuk
super, ze wszystkie wizyty udane. Fjnie czyta sie, ze i mamusie zadowolone i dzieciaczki tez.