reklama
Alex2712
Fanka BB :)
A ja już po wizycie, maluszek zdrowiuteńki i pięknie rośnie, no i leży już główką na dół. Szyja długa i twarda. Pan dr. zrobił tylko szybkie podglądowe usg sprawdzające tętno i nereczki Synka i cyknął kilka fotek twarzyczki. Niestety nie zważył i nie zmierzył Małego, szkoda a tak bardzo chciałam wiedzieć, ile już waży. Powiedział, że w 31 tc. zrobimy szczegółowe usg. Najważniejsze, że Nasz Skarb zdrowo rośnie.
A oto nasz Synek pokazuje ile ma już kłopotów na głowie hihi
A oto nasz Synek pokazuje ile ma już kłopotów na głowie hihi
zanka07
Alex ale super fotka :-)
Rzeczywiście mały rozmyśla... ale pewnie nad tym jak tu bezboleśnie wyjść z mamusi za 3 miesiące, hihi
jolek ja dzisiaj byłam na 75, myślałam że rzygnę -za przeproszeniem !!!!!!!! Dasz radę :-)
Rzeczywiście mały rozmyśla... ale pewnie nad tym jak tu bezboleśnie wyjść z mamusi za 3 miesiące, hihi
jolek ja dzisiaj byłam na 75, myślałam że rzygnę -za przeproszeniem !!!!!!!! Dasz radę :-)
A no nie wiadomo...Pani doktor z poradni była trochę zdziwiona że moja ginka mi nie dała skierowania na 75g glukozy i jakby to mi źle wyszło to wtedy powinna mnie odesłać do nich Ale najlepsze jest to,że jak teraz mi wynik wyjdzie w normie to.................................. w 32/33 tyg muszę powtórzyć raz jeszcze 75g
Alex super wieści trzymam kciuki żeby już tak do końca było :*
Alex super wieści trzymam kciuki żeby już tak do końca było :*
Hope
podwójna mama :-)
Jolek nic tylko pogratulować gina ...
Alex synek widzę filozof ;-) Trochę szkoda, że nie wiesz jak duży i ciężki jest, ja też jestem bardzo ciekawa wymiarów. W końcu one są też wyznacznikiem prawidłowego rozwoju naszych dzieci :-)
Moja wspólniczka od dzisiaj jest w szpitalu, 2 tygodnie po terminie a synek wyjść nie chce, waży już grubo ponad 4 kg i z każdym dniem jest coraz większy. Także mam za kogo trzymać kciuki. Z mojej zaprzyjaźnionej, zaciążonej trójki jedna już urodziła (CC), druga właśnie w szpitalu a potem ja :-) Dwa siusole i jedna buła. Co za emocje Cały czas gapię się na telefon a jak dzwoni to serce mi wali jak oszalałe.
Alex synek widzę filozof ;-) Trochę szkoda, że nie wiesz jak duży i ciężki jest, ja też jestem bardzo ciekawa wymiarów. W końcu one są też wyznacznikiem prawidłowego rozwoju naszych dzieci :-)
Moja wspólniczka od dzisiaj jest w szpitalu, 2 tygodnie po terminie a synek wyjść nie chce, waży już grubo ponad 4 kg i z każdym dniem jest coraz większy. Także mam za kogo trzymać kciuki. Z mojej zaprzyjaźnionej, zaciążonej trójki jedna już urodziła (CC), druga właśnie w szpitalu a potem ja :-) Dwa siusole i jedna buła. Co za emocje Cały czas gapię się na telefon a jak dzwoni to serce mi wali jak oszalałe.
Hope to jest tak jak u Ciebie, chyba chciała na badaniach zaoszczędzić! Ale ja ją załatwię, bo pójdę do niej po skierowanie na tą glukozę, bo ta lekarka mi dała skierowanie ale u nich w klinice,a ja nie będę specjalnie tyle kilosów się tłukła żeby się napić słodyczy i siedzieć dwie godziny!
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
jolek współczuję tej glukozy
alex śliczny synuś
alex śliczny synuś
reklama
mandrzejczuk
Alex a to zdjecie to jest 2D czy 3D? Znajoma powiedziala mi ze jak bede teraz na usg to zebym poprosila o pokazanie buski, ze teraz juz bedzie wyraznie ja widac i sie wlasnie zastanawiam czy na zwyklym 2D zobacze cos wiecej niz zarys glowy