reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

reklama
milla ale to na maxa często! i za każdym razem cię kasuje normalnie? jak ja bym miała co dwa tygi bulic 120 zł- bo tyle płacę, to dziękuję...
ginka powiedziała mi tylko, że bliżej rozwiązania te wizyty będą częstsze, ale narazie to nie.

milla ale to na maxa często! i za każdym razem cię kasuje normalnie? jak ja bym miała co dwa tygi bulic 120 zł- bo tyle płacę, to dziękuję...
ginka powiedziała mi tylko, że bliżej rozwiązania te wizyty będą częstsze, ale narazie to nie.

Mój gin przyjmuje mnie na NFZ :-)

Zanka gratuluję udanej wizyty i fajnego gina:tak:
Mila również gratuluję :**

DZIĘKI KOCHANE ZA KCIUKI:*****
Dzwonilam do lab i morfologia bez większych zmian tzn kiepska ale nie ma wyraźnej anemii:tak: niestety pomimo ogromu leków i zwiększonej (maksymalnej) dawki nospy nadal boli mnie podbrzusze jak przy @ i często stawia sie brzuszek:(
Już nie moge się doczekać środy,mam nadzieje że moje 2kg na minusie nie odbiją się na rosnięciu dziewczynek:wściekła/y:
W lezeniu w szpitalu jestem weteranka więc się tego nie boje ale szkoda mi Gabi bo jest ,malutka jeszcze
Udalo nam się wrócić na wieś i jak się ogarnę to Was nadrobię:**

Poziomki ty masz nas nie zostawiać, a dzieci swoją drogą ;-) Nie łaź tylko leż, jestem pewna że masz owsiki w tyłku i ciągle gdzieś łazisz. Do wyra!

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt :tak:

Bra ja też chodzę co dwa tygodnie, od początku ciąży.

Hope ja w tyłku mam hemoroidy:-D:-D duzo leże bo nie mam siły na nic. Jak by co to do szpitala biore GG i kompa więc nie zine:)
Ja też mam wizyte i usg co 2 tyg

Się hemoroidami chwali, ja tam na takich towarzyszy nie mam ochoty :-D:-p Dużo leżę, znaczy odkąd się położysz spać aż wstaniesz? :-p

dziewczyny, a na ile lekarz daję Wam L4? Mi ostatnio na 17 dni, ale czuję, że będzie dawał na 2 tyg, a słyszałam że i na miesiąc dają inni.

reklama
Do góry