reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

reklama
milla ale to na maxa często! i za każdym razem cię kasuje normalnie? jak ja bym miała co dwa tygi bulic 120 zł- bo tyle płacę, to dziękuję...
ginka powiedziała mi tylko, że bliżej rozwiązania te wizyty będą częstsze, ale narazie to nie.

milla ale to na maxa często! i za każdym razem cię kasuje normalnie? jak ja bym miała co dwa tygi bulic 120 zł- bo tyle płacę, to dziękuję...
ginka powiedziała mi tylko, że bliżej rozwiązania te wizyty będą częstsze, ale narazie to nie.

Mój gin przyjmuje mnie na NFZ :-)

Zanka gratuluję udanej wizyty i fajnego gina:tak:
Mila również gratuluję :**

DZIĘKI KOCHANE ZA KCIUKI:*****
Dzwonilam do lab i morfologia bez większych zmian tzn kiepska ale nie ma wyraźnej anemii:tak: niestety pomimo ogromu leków i zwiększonej (maksymalnej) dawki nospy nadal boli mnie podbrzusze jak przy @ i często stawia sie brzuszek:(
Już nie moge się doczekać środy,mam nadzieje że moje 2kg na minusie nie odbiją się na rosnięciu dziewczynek:wściekła/y:
W lezeniu w szpitalu jestem weteranka więc się tego nie boje ale szkoda mi Gabi bo jest ,malutka jeszcze
Udalo nam się wrócić na wieś i jak się ogarnę to Was nadrobię:**

Poziomki ty masz nas nie zostawiać, a dzieci swoją drogą ;-) Nie łaź tylko leż, jestem pewna że masz owsiki w tyłku i ciągle gdzieś łazisz. Do wyra!

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt :tak:

Bra ja też chodzę co dwa tygodnie, od początku ciąży.

Hope ja w tyłku mam hemoroidy:-D:-D duzo leże bo nie mam siły na nic. Jak by co to do szpitala biore GG i kompa więc nie zine:)
Ja też mam wizyte i usg co 2 tyg

Się hemoroidami chwali, ja tam na takich towarzyszy nie mam ochoty :-D:-p Dużo leżę, znaczy odkąd się położysz spać aż wstaniesz? :-p

dziewczyny, a na ile lekarz daję Wam L4? Mi ostatnio na 17 dni, ale czuję, że będzie dawał na 2 tyg, a słyszałam że i na miesiąc dają inni.

reklama
Do góry