gag
Fanka BB :)
Hej! wczoraj miałam wizytę u gin (bez usg, bo usg miałam tydzien temu) i generalnie to OK, ale dostałam oooogromny opierdz...el. Mam niską hemoglobinę i gin zaczęła prawie krzyczeć na mnie,ze pewnie nie biore zelaza - zrobiło mi sie strasznie głupio i przyznałam,ze rzeczywiście czasem zdarza mi sie zapomniec, albo przypominam sobie po jedzeniu (a z jedzeniem zelazo żle sie wchłania i najlepiej brac je pol godziny przed posilkiem). Wypisała mi nowy preparat ze zwiekszoną dawką i powiedziała,ze z braku żelaza moga sie brac skurcze macicy i może to spowodowac przedwczesny poród!!! Strasznie się tym przejęłam!!!!!! do tego stopnia,ze o 4 rano obudziłam sie wlasnie z okropnym bólem macicy, ktory mnie dosyc długo trzymał - nie wiedzielismy co robic -czy jechac do szpitala czy przeczekać. W końcu przeczekałam,ale cały czas mnie pobolewa, tak jak na miesiączkę.... :-(czy to mogą być te skurcze przepowiadające???
A poza tym za kare nie dostałam zaswiadczenia,ze mogę uczęszczac na gimanastykę w szkole rodzenia. Powiedziała,ze dopoki nie poprawie hemoglobiny (mam 10,5) to nie wypisze mi tego pozwolenia :-(
Dostałam jeszcze MG z B6 na skurcze dłoni i nóg. Nastepna wizyta 14 lutego (jak mój maz zobaczył date w karcie ciaży stwierdził: o super!walentynki mam z głowy ;-), na co ja odpowiedziałam,ze tak łatwo sie nie wykreci i po wizycie musi mnie gdzieś zabrac :-))
bra...gratulacje po udanej wizycie!
A poza tym za kare nie dostałam zaswiadczenia,ze mogę uczęszczac na gimanastykę w szkole rodzenia. Powiedziała,ze dopoki nie poprawie hemoglobiny (mam 10,5) to nie wypisze mi tego pozwolenia :-(
Dostałam jeszcze MG z B6 na skurcze dłoni i nóg. Nastepna wizyta 14 lutego (jak mój maz zobaczył date w karcie ciaży stwierdził: o super!walentynki mam z głowy ;-), na co ja odpowiedziałam,ze tak łatwo sie nie wykreci i po wizycie musi mnie gdzieś zabrac :-))
bra...gratulacje po udanej wizycie!
Ostatnia edycja: