reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

Alex - gratulacje, cudny maluszek :)
A ja najwyraźniej stoję w kolejce po fifolka, ale zanim kupię męskie śpioszki to poczekamy aż się potwierdzi na półówkowym. Chociaż jak na tym zdjeciu nie jest pindolek, to już nie wiem co :)
Ale fajnie wiedzieć :)

reklama
Alex super że Dzidzia zdrowa!:)Zdjęcie słodkie!:)
Ja ide jutro na wyniki i m.in.na glukoze i tez od razu na 75g.Mi gin powiedziała ze nie musze tej wyjsciowej robic ze moge spokojnie w domu wypic 75g i po 2 godzinach zgłosic sie do laboratorium.jesli wynik bedzie do 140 to wszystko git jeśli powyżej to już pewnie dalsze postepowanie.

Alex gratuluję dobrych wieści :):) Buziak dla Ciebie i maluszka :)

Ja też po wizycie i jednak potwierdził się synuś :) Na początku uparciuszek zacisnął nóżki i nic nie chciał pokazać,więc pani doktor stwierdziła że to pewnie dziewczynka bo się tak wstydzi, ale potem się pokazał.Buźkę też chował za łożyskiem potem kawałek się wychylił i zasłonił się rączką. Dzidzia waży już 790g, termin według USG na 4.05 czyli dwa dni szybciej niż według OM. Ogólnie wszystko dobrze jestem przeszczęśliwa:) Foteczkę wstawię jutro, zeskanuje bo telefonem w tym nocnym świetle kiepsko widać.

Salsera a jak Twoja wizyta ???

jolek - pisałam ale jeszcze cała w euforii, że na 80% stoję w kolejce po fifolka :) Chociaż łobuz tak brykał, że prawie nie szło go zbadać :) Tak więc mam nadzieję że potwierdzi się w połówkowym okiem innej lekarki. Ale fotkę mamy, i na moje nic innego niż ptaszek to być nie może. Dostałam oczywiście skierowanie na glukozę, idę w poniedziałek. Mam o tyle fuksa że rzut beretem od pracy laboratorium to nie muszę tam gnić tyle czasu (75 gr i trzy próby czyli razem dwie godziny), tylko mogę wracać na te przerwy do pracy. Oprócz tego mam zgodę na jogę, wszystko ok z szyjką i takimi tam, no i pani mnie pochwaliła że wzorowo przytyłam (jakieś 3-4 kg znaczy).
Taki śliczny sweterek chłopięcy dzisiaj widziałam na przecenie, nie wiem czy się jutro powstrzymam przed zakupem :)

Oj to gratuluję:) Mój robaczek jakoś dzisiaj nie był skory do pokazywania się. Właśnie obejrzałam sobie płytkę i łzy się cisną do oczu jak widzę to bijące ślicznie serduszko:)

reklama
Do góry