reklama
sroczka24
Zaangażowana w BB
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Sroczka śiczna fotka)
Sroczka - super łobuziak
Ja fotkę wkleję, ale jak mi mąż w pracy zeskanuje. Tylko nie wiem czy mogę przed 22.00 bo to zbliżenie na sprzęt jest. Mąż już wczoraj małemu tłumaczył że ma dbać o klejnoty.
Tylko teściowa rozczarowana bo liczyła na wnuczkę - wnuków mają już trójkę (z naszym 4) a wnuczkę tylko jedną. Wiecie jak mi się przykro zrobiło, i to mimo, że przekazał mi to mąż bo to on się podzielił nowiną. Na szczęście moja mama szaleje z radości i to mi wystarczy. Za każdym razem jak się widzimy pyta jak się czuje, zachwyca się brzuszkiem i w ogóle. Teście się w ogóle nie interesują mimo że razem mieszkamy. Nawet głupiego "ale już masz brzuszek nie rzucą". W zasadzie to nawet na samą informację o ciąży i zdjęcie baboka nie zareagowali jakoś bardzo radośnie. Teściowa jeszcze nam gratulowała, ale teściu to tylko "acha, w ciąży jest" walnął i wrócił do oglądania telewizji. Rozumiem, że przy takiej ilości wnuków to jeden dodatkowy nie robi różnicy, nie oczekuję też że wszystko się będzie kręciło wokół mojej ciąży, ale przykro mi czasami z tego powodu. Przepraszam, że tak trochę nie w temacie, ale jakoś mi się smutno zrobiło że nie potrafią się cieszyć razem z nami.
Ja fotkę wkleję, ale jak mi mąż w pracy zeskanuje. Tylko nie wiem czy mogę przed 22.00 bo to zbliżenie na sprzęt jest. Mąż już wczoraj małemu tłumaczył że ma dbać o klejnoty.
Tylko teściowa rozczarowana bo liczyła na wnuczkę - wnuków mają już trójkę (z naszym 4) a wnuczkę tylko jedną. Wiecie jak mi się przykro zrobiło, i to mimo, że przekazał mi to mąż bo to on się podzielił nowiną. Na szczęście moja mama szaleje z radości i to mi wystarczy. Za każdym razem jak się widzimy pyta jak się czuje, zachwyca się brzuszkiem i w ogóle. Teście się w ogóle nie interesują mimo że razem mieszkamy. Nawet głupiego "ale już masz brzuszek nie rzucą". W zasadzie to nawet na samą informację o ciąży i zdjęcie baboka nie zareagowali jakoś bardzo radośnie. Teściowa jeszcze nam gratulowała, ale teściu to tylko "acha, w ciąży jest" walnął i wrócił do oglądania telewizji. Rozumiem, że przy takiej ilości wnuków to jeden dodatkowy nie robi różnicy, nie oczekuję też że wszystko się będzie kręciło wokół mojej ciąży, ale przykro mi czasami z tego powodu. Przepraszam, że tak trochę nie w temacie, ale jakoś mi się smutno zrobiło że nie potrafią się cieszyć razem z nami.
wisienka87
Fanka BB :)
sroczka - sliczny synus, moglas wkleic obok zdjecie swojej buziuni to i my bysmy ocenily podobienstwo
salsera - nie przejmuj sie, z niektorymi tesciam to juz tak jest... Na szczescie masz jeszcze mame, ktora Cie wspiera i cieszy sie waszym szczesciem. A ze nie w temacie, kamcia wyjechala to moze nie doczyta. "Gdy kota nie ma myszy harcuja" Hihihihih
salsera - nie przejmuj sie, z niektorymi tesciam to juz tak jest... Na szczescie masz jeszcze mame, ktora Cie wspiera i cieszy sie waszym szczesciem. A ze nie w temacie, kamcia wyjechala to moze nie doczyta. "Gdy kota nie ma myszy harcuja" Hihihihih
karolq8
Alex salsera jolek sroczka gratuluje udanych wizyt i chlopaczkow
mandrzejczuk
Dziewczyny sliczne bobaski, super, ze wizyty udane. Jak sie napatrzylam na te zdjecia to az sama musze sie zapisac na 3D zeby sprawdzic czy moje dziecie podobne juz do kogos
salsera olej dziadow, jak sie urodzi to na pewno im sie odmieni
salsera olej dziadow, jak sie urodzi to na pewno im sie odmieni
Salsera moi rodzice maję dwóch wnuków i jedną wnuczkę , wczoraj im oznajmiłam że kolejny wnuk będzie... mój ojciec aż bił sobie brawo że kolejny chłopak ( może dlatego że on miał same dziewczyny), więc to wszystko zależy od podejścia. Twoi teście pewnie będą się cieszyć już w realu jak urodzisz
Sroczka super fotka. Ja na buźkę mojego synusia nie mogę się napatrzeć
Sroczka super fotka. Ja na buźkę mojego synusia nie mogę się napatrzeć
reklama
lepidoptera
Lepi ważne, że szyjka ok, ciekawa jestem jak u mnie, czy dojdą kolejne leki. A masz dowcipną czy doustną?
[/LIST]
Dowcipną i co 4 godzinki aplikacja (w ciągu dnia). Nie wiedziałam, że jest wersja doustna.... przyznam, że byłaby wygodniejsza
Dziewczyny, trochę nadrobiłam - śliczne zdjęcia, tzn. śliczne maluszki na nich
Ciesze się, że wszystko u Was o.k. (szczególnie gratuluje Alex).
Salsera - Jolek ma rację, wszystko zależy od podejścia. Dla moich rodziców to będzie 7 wnuczątko (mają 3 wnuków i 3 wnuczki) i cieszą sie tak samo, jak za każdym razem . Bo o teściach już nie wspomnę - mają wnuka i wnuczkę, ale już dorastających, więc dawno u nich w rodzinie maleństwa nie było i cieszą się ogromnie.
Ostatnia edycja: