Julisia
Fanka BB :)
fajnie że tyle dobrych wieści z badań trzymam kciuki za kolejne!
niestety ja nie mogę się takimi pochwalić
u nas się troszku namieszało trochę dziwnych rzeczy się dzieje... wg OM ciąża powinna być w 6/7 tygodniu, termin na 16-18 maja, ale między czasie miałam normalną miesiączkę (jakieś 2 tygodznie temu) a teraz do tego jeszcze plamienia od pt do niedz niestety ja już raz poroniłam i to właśnie majowego aniołeczka więc strasznie się boję... wczoraj byłam u mojego ginka i ba usg wyszło że co prawda jest pęcherzyk ale duuuużo młodszy, a poza tym macica w ogóle nie jest przygotowana do ciąży a w jajniku są jajeczka tak jakby miała się zacząć owulacja (a jak by patrzeć na cykl to juz dawno powinno być po) :? także strasznie fukuśne to jest i w tej sytuacji ginek powiedział że on mi na razie nie potwierdzi ciąży ale też nie powie że nie jestem :? mam teraz zrobić betę 2 razy i będziemy dalej się zastanawiać co dalej...
nie wiecie jak się robi betę? tzn wiem że pobiera się krew ale czy badanie te robi się w laboratorium czy są to jakieś "testy" ze wynik mam od ręki?
niestety ja nie mogę się takimi pochwalić
nie wiecie jak się robi betę? tzn wiem że pobiera się krew ale czy badanie te robi się w laboratorium czy są to jakieś "testy" ze wynik mam od ręki?