reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

Hope gratuluje BUŁY!!! a co się nie robi dla maleństwa nawet usg dowcipne nie jest takie straszne jak się chce poznać maleństw :-D

koniczynka usg powtórzycie i zobaczysz że wszystko jest super a teraz gratuluję córci, a faceci to tak mają ze najpierw to niby chłopca chcą ale w tych córeczkach to tak się zako****ą że świata poza nimi nie widzą ;-)

karolq wspaniale!! cudowne przeżycie :tak: gratuluję malego zadartego noska;-)

melia o i chłopak jest super!! cieszę się niezmiernie z samych dobrych wieści, oby tak dalej!

gag głowa do góry to wszystko nic zaraz przejdzie a dzidź zaraz będzie przy tobie bo co to jest te 5 miesięcy ;-)

ach a ja jutro mam wizytę... nie mogę się doczekać strasznie a to jeszcze tyyyle godzin ach

reklama
Milla najważniejsze że wszystko w porządku a maleństwo szykuje niespodziankę ;)
Marzena9 wytrzymamy wszystkie do połówkowego, poleci jedna za drugą
Hope gratuluję wizyty, maleństwo chciało utrzymac płec w tajemnicy a tu proszę zostało dowcipnie podejrzane ;-)
Karolq8 śliczne zdjęcia maluszka
Melia no to rośnie nam przystojniak

A co do porodu to ja rodziłam naturalnie z zzo i bolało jak cholera a i tak po 18 godzinach skończyło się cesarką po której fakt na drugi dzień wstaje się z łóżka ale ciężko jak cholera przez te pierwsze dni :szok: Ja sama nie wiem jak chcę rodzic, jeśli naturalnie to z pewnością już zzo nie wezmę.
Tak się rozpisałam że mój Rysiu zlał mi się dosłownie na plecy bo stał za mną przytulony, cwiczymy nocnik ach :wściekła/y:

Hej dziewczynki leze chora z grypal, ale pojechalam resztkami sil na USG i.... mam sliczna zdrowa coreczke :)

Wszystkie wymiary sa w porzadku, narzady rowniez, malenstwo patrzylo w moja strone i wygladalo kochanie, choc wiecie jak to na USG wyglada.
Jak tylko lepiej sie poczuje to wstawie zdjecia mojej Lenki.

Pozdrawiam was serdecznie.

Dziewczyny gratuluję wszystkim dobrych wieści bułeczek i siusiaczków:-) Bułeczki ruls!!:-D
Koniczynka trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&za jutrzejsze usg

A my czekamy jeszcze 6 dni....

Milla najważniejsze że wszystko w porządku a maleństwo szykuje niespodziankę ;)
Marzena9 wytrzymamy wszystkie do połówkowego, poleci jedna za drugą
Hope gratuluję wizyty, maleństwo chciało utrzymac płec w tajemnicy a tu proszę zostało dowcipnie podejrzane ;-)
Karolq8 śliczne zdjęcia maluszka
Melia no to rośnie nam przystojniak

A co do porodu to ja rodziłam naturalnie z zzo i bolało jak cholera a i tak po 18 godzinach skończyło się cesarką po której fakt na drugi dzień wstaje się z łóżka ale ciężko jak cholera przez te pierwsze dni :szok: Ja sama nie wiem jak chcę rodzic, jeśli naturalnie to z pewnością już zzo nie wezmę.
Tak się rozpisałam że mój Rysiu zlał mi się dosłownie na plecy bo stał za mną przytulony, cwiczymy nocnik ach :wściekła/y:

oj to najwyraźniej źle ci podali znieczulenie. szkoda klucia w takim przypadku...

ja tez chce rodzic ze znieczuleniem ale prawda jest taka ze tak mi podpowiada moja psychika ze niby bedzie lzej ale wiem ze moze byc i gorzej !!!
Z racji tego ze to bedzie pierwszy porod to dowiem sie dopiero po nim jak boli i co kaman :-D

reklama
Już po wizycie :) I chyba jako ostatnia z was dowiem się co tam rośnie bo moja pani doktor przed 20 tygodniem nawet nie patrzy. W sumie jak miałaby się pomylić to może lepiej ale mogłaby chociaż kuknąć. W każdym razie maluszek zdrowy, fika jak trzeba, szyjka w normie. Dostałam zielone światło na wyjazd w lutym :) I tylko wyniki mam gorsze niż miesiąc temu jeśli chodzi o krew ale ja mam już taką skłonność do anemii i tyle.

Do góry