reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

no Vi ceny powalają po prostu, trzeba po prostu wybrać ważniejsze usg, i to z pomiarami jest ważniejsze. no nic VI głowa do góry, najważniejsze aby maleństwo było całe i zdrowe, wiadomo to przyjemność zobaczyć w 3d czy 4 d, ale są sprawy ważne i ważniejsze. głowa do góry. jeszcze się na maluszka napatrzysz :)))

reklama
wiem wiem...
dziękuje ...
no fajnie by było zrobić 3 d..
jak byłam w ciązy z Vi to za badanie z pomiarami + właśnie ten filmik płaciłam 200e a raczej 150 bo mała słabo się chciała pokazac no i lekarka wzięła mniej;-)

a teraz już nie ma tego gabinetu gdzie byłam...
no i za badanie 100 zapłacę normalnie i za zwykłe usg
a dodatkowe 175 sobie podaruję za 3d bo 275e to ja naprawdę nie mam teraz żeby na samo badanie wydać...:baffled:
a ze zwyiłego się dowiem wszystkiego.. więc musi mi starczyć
chyba że po nowym roku jeszcze sobie zrobię 3d:-D wkońcu będzie 25 tc więc jeszcze można:tak:

Bo ja bym też chętnie zrobiła ale w mojej przychodni kosztuje 250zł. Chwilowo mnie nie stać,ale może po Nowym Roku sytuacja się poprawi to też bym sobie zrobiła:)Dlatego pytam do którego tyg.można je robić. Muszę jeszcze posprawdzać ,bo może gdzieś tańsze znajdę.

USG w 3d/4d mozna robić przez całą ciąże, ale chodzi o to, że ok 20 ktoregos tygodnia wychodzi najładniejsze bo widać malca całego. Poźniej już widac sama twarzyczke albo same rączki itd, no i tez jakosc pozniej jest gorsza bo mały jest bardziej scisniety itd..

Jolek jestes z Trojmiasta, we Wrzeszczu place 150zl i dr wykonuje wszystkie badania i usg 4D. Nie wiem czy gdzies znajdziesz taniej .. Jak tak to daj znac

jolek mi się wydaje że tak do 25 to jest dobrze zrobić , później nie wiem jakie wychodzą , ale u mnie w 23 wyszła Vi duża :tak: i nie widziąłam jej już całej..
ale może któraż miała później robione i wyszło lepsze... to się wypowie.. ja wiem że później jak w 25 nie chcę robic

reklama
Właśnie pytałam mojego M bo jak ostatnio był ze mną to wyczytał wszystkie ogłoszenia i cenniki z gabloty. Wychodzi,że u nas nie ma 4D jest tylko 3D i jest zalecane po 20 tyg. No ja na pewno nie będę tego robić u siebie poszukam innego gabinetu.
dariaa dzięki za info, będę miała to na uwadze

Do góry