reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

Gratuluje udanych wizyt. :)

Styna trzymaj sie cieplo i uwazaj na siebie. W Anglii zimno wiec jesli tu zostajesz na urlop to ubieraj sie cieplo. Miejmy nadzieje, ze w koncu ci te omdlenia przejda.

reklama
Wróciłam właśnie z kolejnego usg i jest nieźle. Mogę już zacząć normalniej żyć ale odpoczywać, oszczędzać się, nie dźwigać i nie przemęczać. Nawet seksu mogę spróbować :-D. I po chleb iść do sklepu. I do kina.
A maluch ma już ponad 10 cm crl i 16 tydzień czyli tak mniej więcej jak wg @ chociaż początkowo był 2 tyg młodszy. A co do płci to dalej nie ma pewności czy to chłopak, raczej tak wygląda ale może się jeszcze zmienić, może to jednak pępowina. Następna wizyta 27.12 jeśli nic się dziać nie będzie - połówkowe. I jeśli ten dzidziol taki ospały jest jak na usg to nie ma się co dziwić, że ruchów nie czuję jeszcze bo trochę łapką poruszał, nóżkami ale ogólnie śpioch. Po mamie :-)

Cieszę się z Wami dziewczyny z tych dobrych wieści oby dalej też tylko takie były!:) Trzymam &&&& za nas wszystkie!!!:):):)

cieszę się że wszystkie wizyty udane:tak:wyniczki dobre a dzieciątka zdrowe
Zapomniałam o zdjęciach, a w edycji posta jest tylko "podaj URL zdjęcia"

Zobacz załącznik 303138 Zobacz załącznik 303137

Kamciu przepraszam, że utrudniam, może mogłabyś to jakoś skleić w jeden post? Bardzo dziękuję :)

Zobacz załącznik 303139

poziomki dziękuję bardzo :-)

Ja rowniez trzymam kciuki musi byc dobrze:)

Dodaje zdj mojego skarba musialam troche pomyslec jak je wrzucic na komp. w inny sposob ale udalo sie ,zdjecia zrobione 13 tyg 5d ciazy,na pierwszym troche sie wiercil dzidziolek i jest troche nie wyrazne.pozdrawiam
Zobacz załącznik 303298Zobacz załącznik 303300Zobacz załącznik 303299
super zdjęcia dziewczyny
melia a ta łapka jest boska..
j mam podobną od Vi , i skrzyzowane nózki:-D

dziewczyny mam prośbę tak na poważnie..
piszcie tylo o wizytach w tym temacie... bo już doczytałam o pogodzie , czy o kawkach itp...
a o tyle trudniej mi to przenieść do właściwego tematu jeśli jest pół posta na temat a pół nie..
i musże kopiować kasować itp.. a z kilku dni naprawdę wertować strony co chwile to trochę ciężko...
z góry dzięki...

gratuluję udanych wizyt :) my wczoraj byliśmy na usg 3 d, mój A. pierwszy raz widział dzidzie :) wzruszył sie jak słyszał serduszko :)ogolnie wszystkie badania ok :) przeziernosc 0,9,badanie trwało ok.30 min,a malenstwo taaaaak ruchliwe ze szok, az lekarz stwierdził że szalone hehhehe.Moj A sie smiał ze jak podrosnie dzidzia i nadal bedzie tak szalec to nieżle da mi popalic...nastepne usg3d ok 22 tc, a wizyta z normalnym usg 7.12.
Obysmy do konca słyszały same dobre wieści:)

reklama
super ze wszystko ok milla:tak:
a ja to jak czytam o przeziernosci to od razu zerkam na suwaczki żeby sprawdzić czy nie za późno koś to badanie robi:-p
bo mi się wydaje że już wszystkie się szykujemy na połówkowe:-D

Do góry