reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

Yra mam nadzieje, że tak będzie. Bo na prawdę nie chcę myśleć co by było gdyby sytuacja się powtórzyła. Mam nadzieję, że moje Aniołki czuwają nad swoim braciszkiem.
tak na marginesie, to jak patrzę na Twojego Synusia to sobie wyobrażam jak wyglądałby mój Jeremiaszek bo też urodził sie w marcu.

reklama
oj alex :((( naprawdę bardzo mi przykro, też widziałam u ciebie twoją datę i pomyślałam sobie jaką wtedy przeżywałaś tragedię.

jesteś wierząca?

bo ja niewiem ale chyba bym zwątpiła po ilości takiego bólu i tragedii.

do piątku już niby nie daleko, a jednak będzie ci się napewno ciągnąć, a jakie to będą badania? to jakaś specjalna klinika?

lepi czyli nie masz sie o co martwić?? tak :-)

Alex ciesze się że wszystko u Ciebie ok.. że jest pęcherz... i że jesteś spokojna:tak:
onby kolejny lekarz potwierdził że wszystko ok...
i że bedziesz miała synusia przy sobie...

Alex- na pewno będzie już wszystko dobrze skoro dwóch lekarzy widzi pęcherz , trzymam za Was kciuki !!!!
Lepidoptera- na pewno będzie w porządku, dzięki za info z badaniami na następnej wizycie się upomnę zobaczymy co lekarz na to.

Alex, nie jestem w stanie sobie wyobrazić co przeżyłaś ale wierzę że teraz będzie dobrze, cały czas siedzisz mi w głowie i codziennie ściskam za was kciuki.
Yra ja miałam robiony test pappa zewzględu na wiek, jak urodzę będę miała 34 lata,a przyznam że wcale nie chciałam tego badania i grubo się zastanawiałam czy je odebrać, ale na szczęście wszystko jest super.
Lepi więc nie powinnaś się martwić wszystko będzie ok.
Vikamcia a ja na prawdeę nie chcę koloska już jednego urodziłam i mam porównanie jak jest fajnie rodzić mniejszego bobaska, moja starsza córka wazyła 4 kg i rodziłam 6,5 godziny a młodsza 3,200 i rodziłam w 2 godzinki, szybko sprawnie i bez większego bółu.

Ostatnia edycja:
I powiem ci jest róznica w rodzeniu, nawet obwód głowy jest automatycznie mniejszy i łatwiej się rodzi, a dodam jeszcze że jestem chudą osobą przed ciążą waże zawsze 48 kilo, więc dla mnie urodzić takiego pulpecika to nie lada wyczyn. Ciebie oczywiście też podziwiam bo to jednak 25 deko więcej, taka kostak masła:-)
Zobaczymy jak ten maluszek będzie dalej rósł, najwyżej zastosujemy mu jaką dietkę:-D:-D

reklama
Alex trzymam kciuki za Ciebie szczególnie, wierzę, że będzie już tylko dobrze:tak:

Mam wizytę w czwartek, mimowolnie zaczynam się stresować, ale nie mogę bo przy moich wariacjach brzuchowych to prowadzi prawie do uczucia jakbym miała skurcze, takie jak przy okresie, a to prowadzi do dalszego stresu i znów od tego aż mnie bolą plecy,nie wiem skąd, może się za bardzo napinam. No nic, no-spa i meliska będzie..

Do góry