reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

jolek no faktycznie dziwnie to wymyślili:baffled:
to ja zawsze przychodziłabym wcześniej;-)

u mnie znów lekarz umawia mniej więcej co 15 min i zawsze ale to zawsze ejst opóźniejnie ok godziny.... i jak np idę na 19 to wchodze o 20:dry:

reklama
jolek no faktycznie dziwnie to wymyślili:baffled:
to ja zawsze przychodziłabym wcześniej;-)

u mnie znów lekarz umawia mniej więcej co 15 min i zawsze ale to zawsze ejst opóźniejnie ok godziny.... i jak np idę na 19 to wchodze o 20:dry:

Dlatego ja zaczęłam tak robić. Kiedyś myślałam,że te osoby dostają późniejsze numerki ale niedawno odkryłam,że jednak nie. Dlatego idę teraz szybciej:))))Ale jak to wszędzie i tak swoje trzeba odczekać

Gratuluję wszystkim dobrych wieści i udanych wizyt:) Ja właśnie odebrałam wyniki papp-a, podobno wszystko jest dobrze, a ryzyko wystąpienia wady bardzo niskie:) Szczerze mówiąc, niewiele rozumiem z tego co napisali w wynikach, ale skoro konkluzja jest ok, to im wierzę:) Może mój gin przy następnej wizycie wytłumaczy mi dokładnie co i jak:)

Jeśli o mnie chodzi - niedoczynność tarczycy. Może sprzyjać występowaniu wad genetycznych, zwłaszcza w zakresie układu nerwowego i rozwoju mózgu. Ale ponieważ jestem pod ścisłą kontrolą endokrynologiczną przez cały czas - wszystko jest OK:)

ja już po wizycie,ale w sumie jakby jej niebyło :( niestety gin nie robił usg bo popsuł sie aparat usg i ma przyjechac serwisant wrrrr a tyle czekałam na tą wizyte ehhh mam przyjsc za tydzien.
Trzymam &&&&&&& za wszystkie dzisiejsze wizyty :)

reklama
Do góry