reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
:-) dziękujemy ślicznie... ;-)

Powiem Wam, że filmik przebija wszystko (z resztą wiecie, jak przy badaniu super czasem widać...) a plusem tego jest to, że można patrzeć na niego co chwila... :-p mój K. się śmieje, że loczek świecę robił... najpierw jedna nóżka do góry... potem druga, potem obie i nagle wylądował na głowie... :laugh2: to jest mój ulubiony fragment...

Tez jestem po wizycie.
Wszystko ok wynik cytologii I, miałam już USG przez brzuch dzidzia ma 11 cm, reszta parametrów ok. Może to będzie chłopiec,ale dokładnie nie pokazał i lekarz powiedział, że na razie się pod płcią nie podpisuje!!!!
Filmik 4D mam trochę zamazany to przez mój tłuszczyk Ale córka oglądała go 3 razy mąz niestety nie może na razie.

Cieszę się , że u dziewczyn tych po dzisiejszych wizytach tez wszystko ok.
Trzymajmy tak dalej.

Ssabrinaa super fotka !! Jej ale to radość widzieć maleństwo na ekranie... :-)

Zobacz załącznik 355406Zobacz załącznik 355407Zobacz załącznik 355408

a to my w 14tyg i 4d... :-p

Dosłałabym jeszcze filmik... ale się nie da :-p:laugh2:

Świetne zdjęcia, super widać dzidziusia. Gratuluję.

Tez jestem po wizycie.
Wszystko ok wynik cytologii I, miałam już USG przez brzuch dzidzia ma 11 cm, reszta parametrów ok. Może to będzie chłopiec,ale dokładnie nie pokazał i lekarz powiedział, że na razie się pod płcią nie podpisuje!!!!
Filmik 4D mam trochę zamazany to przez mój tłuszczyk Ale córka oglądała go 3 razy mąz niestety nie może na razie.

Cieszę się , że u dziewczyn tych po dzisiejszych wizytach tez wszystko ok.
Trzymajmy tak dalej.

Gratulujemy. Filmik zamazany, bo sprzęt kiepski miał lekarz, a nie przez śliczną, ciężarną mamusie ;-)

alma26 super wiesci,no i Twoj maluszek to juz jest spore dzieciatko 11cm :-) No i gratuluje filmika to jest dopiero niesamowita pamiatka :-)

Alma gratuluję udanej wizyty;)
Jeszcze za wcześnie by nam powiedzieli w 100% jaka płeć, mój lekarz też powiedział że by się pod tym nie podpisał. Zobaczymy na następnej wizycie;) Wtedy już będzie pewność;) Raczej:p

Kochane gratuluję wszystkim udanych wizyt!!! Ale te nasze kruszynki rosną!! jeszcze niedawni fotki z usg przedstawiały prawdziwe fasolkia teraz to już maleńkie człowieczki:-)

reklama
alma26-> gratuluje pomsylnej wizytki, a dzieciatko rosnie jak na drozdzach. Bardzo sie ciesze, ze wszystko dobrze z Wami

Do góry