reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

kachutka super ze u was wszystko w porzadku no i do tego 14.11 juz niedaleko i szybciutko czas przeleci:-) i faktycznie fajnie tak wiedziec kiedy ten najwazniejszy dzien nadejdzie:-D Ja sie dowiem w czwartek jak rodze i jesli CC to pewnie ustala mi tez date :-D
aqua za Ciebie tez trzymam mocno kciuki,zeby wszystko sie zakonczyla pomyslnie i bezpiecznie dla Ciebie i Twojej kruszynki &&&&&&&&&& :-)

reklama
Hejka!

Wróciłam ze szpitala i od razu piszę, co wyszło.

Nasza niunia nadal w położeniu pośladkowym... :sorry2: Waga wzrosła do 2780 g. Jutro o 10.00 będą próbować odwrócić niunię głowką w dół, a gdyby coś było nie tak, to od razu CC. Tak więc muszę być przygotowana, że CC może nastąpić jutro. Jestem przerażona! :szok::baffled: Jeju, tyle się nasłuchałam o tym odwracaniu... :szok: W każdym razie tyle wyszło dziś.

Pepsi, Gola, Sabrina - dziekuję Wam, kochane! Jeju, tyle emocji we mnie teraz narasta... :sorry2: Mój twardo stąpający po ziemi M. mówi, że wydaje mu się, że małe jest prawdopodobieństwo CC jutro, ale ja to inaczej odczuwam... Już bym chciała mieć naszą córunię przy sobie, ale z drugiej strony myślę, że to tak szybko! :szok::sorry2: Pomiar dziś wykazał, ze główeczkę ma małą, ale z pomiaru brzuszka wynika, ze rośnie zdrowo i prawidłowo. Wody w normie. Przy zabiegu odwracania będzie dwoje lekarzy, z czego jeden jest w tym bardzo doświadczony, więc chyba nie mam czym się martwić. No, ale stres mnie nie opuszcza. Chciałam sobie poleżeć, bo jestem okropnie zmęczona, ale jakoś te emocje mi nie dają... W każdym razie jutro o 10.00 się zacznie.

reklama
mery-beth Ja również trzymam kciukasy...Myśl pozytywnie i staraj się nie denerwować, chociaż wiem że to trudne. Zobaczymy jak jak będę wyglądała dzień przed CC:-D Może uda się Maleńką odwrócić, a jak nie to będzie CC i już...A jeśli mogę spytać, to w jaki sposób oni Dzidzię obracają? Bo szczerze to nigdy o tym nie słyszałam, wszystkie koleżanki, których dzieci były ułożone pośladkowo od razu miały skierowanie na CC...Dlatego jestem ciekawa...Tak czy tak, powodzenia Kochana!!! &&&&&&&:tak:

Do góry