reklama
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
mirelka1 no to powodzenia jutro ;-) &&&&&
Gola84
Fanka BB :)
powodzonka! Daj znać jak już będziesz poteż jutro idę na podgląd młodej, baardzo jestem ciekawa ile już mniej więcej waży :-)
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Powodzenia na podgladzie malej az zazdroszcze bo Ja nawet nie wiem ile maly wazy dowiem sie jak urodze,tutaj na kazde pytanie odpowiadaj ze jest OKteż jutro idę na podgląd młodej, baardzo jestem ciekawa ile już mniej więcej waży :-)
onanana
juliett trzymam kciuki&&&&&
Mi w czwartek na USG gin mówił że mała waży ok 3-3,1 kg, w sobotę jak mnie przyjmowali do szpitala lekarka oszacowała wagę na 3690... mina mi trochę zrzedła jak pomyślałam że jeszcze minimum 2 tygodnie do porodu (kto by pomyślał że sprawy się tak potoczą;-)) a waga urodzeniowa 3580... więc nic nie daje 100% pewności
Mi w czwartek na USG gin mówił że mała waży ok 3-3,1 kg, w sobotę jak mnie przyjmowali do szpitala lekarka oszacowała wagę na 3690... mina mi trochę zrzedła jak pomyślałam że jeszcze minimum 2 tygodnie do porodu (kto by pomyślał że sprawy się tak potoczą;-)) a waga urodzeniowa 3580... więc nic nie daje 100% pewności
reklama
Margana
Ssabrina, mirelka, julieet powodzenia jutro na wizytach!
ankusch trzymam kciukasy zeby wszystko się szybko potoczyło!
A ja jutro jadę do szpitala na obadanie sytuacji.Kurczę, mam nadzieje, ze już zostanę, bo jak tak dalej pójdzie to braknie mi sił na poród Ale coś czuję, ze jednak wróce do domu i dalej się będe męczyc:-(
ankusch trzymam kciukasy zeby wszystko się szybko potoczyło!
A ja jutro jadę do szpitala na obadanie sytuacji.Kurczę, mam nadzieje, ze już zostanę, bo jak tak dalej pójdzie to braknie mi sił na poród Ale coś czuję, ze jednak wróce do domu i dalej się będe męczyc:-(