reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

Margana, nie kracz, nie kracz, może już zostaniesz i następnym razem, jak będziesz do nas nadawać, to z Natalką przy boku :-)
Dawaj koniecznie znać, trzymam kciuki!

reklama
Hej! Widzę że pierwsza dzisiaj jestem...Wieczorem padłam wcześnie, ostatnio chodzę spać wcześniej niż mój pięcioletni syn:szok: Ale spałam dobrze i nawet nie wiem ile razy sii byłam, chyba ze dwa...

Mam zamiar dzisiaj upiec to ciasto z budyniem i jabłkami od juliett :tak:

Margana Ja coś czuję, że ze szpitala to Ty wrócisz, ale z Dzidzią;-) To już przecież 40 tc leci, więc myślę że nie będzie im się opłaciło Cię odsyłać, bo i tak zaraz wrócisz...Życzę w każdym razie żeby potoczyło się wszystko po Twojej myśli!!!

Ssabrinaa, mirelka, juliett Powodzenia na wizytach!!! Trzymam &&&&& Napiszcie co i jak, jak już będziecie "po":tak:

Ostatnia edycja:
Margana wracaj do nas z dzidzią :)!
onanana no tak to jest właśnie z wagą szacowaną na USG - syn koleżanki (mały Leonek), miał ważyć 3kg - góra 3100 i jeszcze w dzień porodu taką wagę podawali. Urodził się 3500 i 57 cm! Raptem pół kilo różnicy :)

Dzięki dziwczyny z kciuki strasznie jestem ciekawa jakie wieści usłyszę po wizycie:tak:

julieet,
powdzenia na wizycie trzymam również kciuki.:tak:
Margana życzę abyś wróciła do Nas z malutką w ramionach, powodzenia:tak:

Dzis sporo wizyt u lekarzy, wiec moze na najblizszych dniach będą kolejne rozpakunki ;-)

oj jutro bede miala co czytac w tym watku, jak mamusie pooopisuja wizyty :-)

Licze na same dobre wiesci :tak:

Ja juz jestem po wizycie :-)
Czekania wiecej jak tego gadania z lekarzem :sorry2: A wiec u mnie nadal ich pomiary i obliczenia pokazuja ze synek jest duzy i ponad norme wybiega,wiec lekarz nie chce ryzykowac i za tydzien mam kolejna wizyte w szpitalu i do tego kontrolne USG,chce sprawdzic rozmiary synka i na podstawie przyszlej wizyty i tego USG zadecyduje czy rodze SN czy bede miec CC.No wiec teraz oby synek nie zechcial wczesniej wyjsc :tak::-) A i moja waga mnie zaskoczyla bo stoi w miejscu tzn od ostatniej wizyty nic nie przytylam :shocked2: waze nadal 71kg :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry