reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

onanana w takim razie powodzenia w czwartek ! :)&&&&
angie ​super, maleńka się harmonijnie rozwija , ślicznie przybrała, wszystko OK:) A lekarze wiedzą co robią :) Ja idę jutro na 19:00 i też chcę usłyszeć , żę nasz Poliszonek przybrał odpowiednio :)

reklama
angie ciesz się, ze masz mozliwość tak latać do szpitala na te badania, bo niejeden lekarz by Cie położyl na patologii i już. Super, ze mała przybiera, na pewno bedzie dobrze!

a jak to jest z małopłytkowością? Wie ktoś coś na ten temat? BO ja muszę powtórzyć wyniki bo mojemu gin się nie podobają, właśnie te pytki

Angie super, że mała przybiera na wadze, wiem, że pewnie Cię męczą te wizyty, ale przynajmniej wszystko jest pod kontrolą! Trzymam za Was kciuki!
Anek czyli masz problemy z nadczynnością, ja mam hashimoto w niedoczynności, plus 2 guzy! Ale moja endokrynolog powiedziała, że z biopsją poczekamy aż urodzę, żebym nie miała dodatkowego stresu, szczególnie jeśli wyszłoby coś niepokojącego.
Gola, Onanana trzymam kciuki za Wasze wizyty!

reklama
Dziewczyny, czy któraś ma kłopoty z za wysokim ciśnieniem? Ja jestem niskociśnieniowcem, a ostatnio zauważyłam znaczny wzrost ciśnienia. Co prawda nie przekracza jeszcze normy ciążowej 140/90 ale się do niej zbliża.

Do góry