reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

Ja jak zwykle się stresuję przed jutrzejszą wizytą u gina, będę miała wyniki z cukru i ciekawa jestem, co powie na te leki na serce. Strasznie żałuję, że mój gin jest na urlopie.

reklama
Anek powodzenia jutro na badaniach, trzymam kciuki żeby wszystko było ok,;-)
Cocca trzymam kciuki &&&&&&&&&& za jutrzejsza wizytę, och ten stres też się zawsze stresuje przed wizytą ;-)

anek moja koleżanka tak miała jak piszesz i cholestaze u niej wykluczyli ale do samego końca nie było wiadomo dlaczego tak się drapie i czemu ją cały czas swędzi , mam nadzieje że u ciebie też wykluczą cholestaze i szybciutko wszystko wróci do normy ;) trzymam &&&&&
cocco powodzenia na wizycie :)

Anek mam nadzieje ze to tylko alergia i szybko Ci minie

Cocca trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte

Ja tez mam jutro rano wizyte ale wiele sobie po niej nie obiecuje bo to tylko wizyta u poloznej.

Cocca ja tez idę dziś z mężem na wizytę na 14.40 już doczekać się nie mogę wstałam po 6 i jestem wyspana mam nadzieję że naszą Martynkę zobaczymy..:-)
Anek aby to tylko była jakaś wysypka pokarmowa albo chemiczna..trzymaj się kobietko

Anek ja jak teraz leżałam w szpitalu, to współlokatorka miała ta cholestaze, z tego co wiem to brała ona fenoterol, miała chyba już odstawiony, w szpitalu znowu jej przepisali, między innymi jeszcze no spe, i znowu ja zaczęło swędzieć, odstawili jej fenoterol i przeszło. nie chce ci sugerować że może to fenoterol, najlepiej zrobić badania, one powinny wszystko wyjaśnić.głowa do góry to nie koniecznie musi być cholestaza, nie wiem jak się fachowo badania nazwywają, ale może na te kwasy żółciowe i enzymy co w wątrobie są powinny zrobic badania, one napewno dużo wyjaśnią

Witam , równo tydzień temu mieliśmy wizytę synek zdrowo rośnie ważył 1621 g ;) pani doktor stwierdziła że jest spory ;)
Położenie główkowe więc czekamy na rozwiązanie... z szyjką wszystko oki więc te kucia nie są niebezpieczne ;)

reklama
Dzisiaj byłam na krzywej cukrowej w obciążeniu 75g glukozy. Było zupełnie ok, wypiłam glukozę z połówką cytryny bez większych problemów, potem 2 godziny czekania bez żadnych dolegliwości. Przy okazji zrobiłam też morfologię. Wyniki po 15. Trzymajcie kciuki za mój cukier.

Do góry