reklama
AniaSm
Fanka BB :)
anek moja koleżanka tak miała jak piszesz i cholestaze u niej wykluczyli ale do samego końca nie było wiadomo dlaczego tak się drapie i czemu ją cały czas swędzi , mam nadzieje że u ciebie też wykluczą cholestaze i szybciutko wszystko wróci do normy trzymam &&&&&
cocco powodzenia na wizycie
cocco powodzenia na wizycie
ankusch
Fanka BB :)
Cocca ja tez idę dziś z mężem na wizytę na 14.40 już doczekać się nie mogę wstałam po 6 i jestem wyspana mam nadzieję że naszą Martynkę zobaczymy..:-)
Anek aby to tylko była jakaś wysypka pokarmowa albo chemiczna..trzymaj się kobietko
Anek aby to tylko była jakaś wysypka pokarmowa albo chemiczna..trzymaj się kobietko
Anek ja jak teraz leżałam w szpitalu, to współlokatorka miała ta cholestaze, z tego co wiem to brała ona fenoterol, miała chyba już odstawiony, w szpitalu znowu jej przepisali, między innymi jeszcze no spe, i znowu ja zaczęło swędzieć, odstawili jej fenoterol i przeszło. nie chce ci sugerować że może to fenoterol, najlepiej zrobić badania, one powinny wszystko wyjaśnić.głowa do góry to nie koniecznie musi być cholestaza, nie wiem jak się fachowo badania nazwywają, ale może na te kwasy żółciowe i enzymy co w wątrobie są powinny zrobic badania, one napewno dużo wyjaśnią
B
Bryszka
Gość
Witam , równo tydzień temu mieliśmy wizytę synek zdrowo rośnie ważył 1621 g pani doktor stwierdziła że jest spory
Położenie główkowe więc czekamy na rozwiązanie... z szyjką wszystko oki więc te kucia nie są niebezpieczne
Położenie główkowe więc czekamy na rozwiązanie... z szyjką wszystko oki więc te kucia nie są niebezpieczne
reklama
Dzisiaj byłam na krzywej cukrowej w obciążeniu 75g glukozy. Było zupełnie ok, wypiłam glukozę z połówką cytryny bez większych problemów, potem 2 godziny czekania bez żadnych dolegliwości. Przy okazji zrobiłam też morfologię. Wyniki po 15. Trzymajcie kciuki za mój cukier.