reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

ja też miałam usuwana nadżerkę przed zajściem w ciążę, cytologia robiona co rok jak na razie wszystko w jak najlepszym porządku:-) a jeśli chodzi o infekcje to odpukać od początku ciąży wszystko ok żadnej infekcji;-)

reklama
Margana super wiesci,najwazniejsze ze Ty i malenstwo czujecie sie dobrze :-)
Ja na szcescie nie mam jak na razie zadnej infekcjii,nic tylko sie cieszyc i mam nadzieje ze do konca ciazy tak zostanie:tak:

Hej dziewczyny, ja jestem po wizycie u doktora :) wszystko u nas dobrze, szyjka długa i zamknięta i Martusi serduszko pięknie bije :)

Margana ciesze sie ze wszystko dobrze

Lillydelux super wiadomosci.

Dziewczyny ja mialam wypalana nadzerke dwa razy, jak mialam 18 i 19 lat. Od tamtego czasu wszystko dobrzez z moja szyjka ale boje sie ze wlasnie w czasie porodu moze to miec znaczenie bo slyszalam ze po wypalance szyjka jest mniej elastyczna, no coz zobaczymy...

Ale pamietam tez ze moj lekarz niezbyt chcial wypalac mlodym dziewczyna nadzerki i on wolal jak jest oczywiscie mala nadzerk to on wolal metode zamrazania,wiec nie wiem moze to tez zalezy od lekarza i czy ta metoda jest bardziej czy mniej bezpieczna to tez nie mam pojecia albo czy daje takie same efekty jak wypalanka:tak: kazdy lekarz jest inny :tak:

Dziewczyny po wizytach u gina - ciesze sie z dobrych wiesci ;)

Ja slysze o nadzerce od 16 roku zycia i caly czas lekarze mowia ze mala jest i ze nie warto nic z nia robic.

A zapomnialam Wam jeszcze powiedziec ze wczoraj mialam wizyte u mojego lekarza prowadzacego ogolnego, normalnie nigdy w zyciu nie mialam krotszej wizyty, pani doktor wzielam probke moczu i na miejscu sprawdzila wynik specjalnym paseczkiem, troszeczke podotykala brzuszek, posluchalam bicia serduszka, zmierzyla cisnienie i wyslala do domu, mam znow sie pokazac za miesiac. Normalnie az bylam w szoku. Tak mysle ze za miesiac moze sie znow wybiore prywatnie do polskiego lekarza bo jakos mnie ta irlandzka opieka nie przekonuje., tylko kolejne €120 trzeba naszykowac :baffled:

reklama
angie wspolczuje takiej krotkiej wizyty, no i chyba na twoim miejscu tez bym poszla do polskiego lekarza przy najblizszej okazji. Zapewne wszystko w porzadku u ciebie, ale kazda mama jest spokojniejsza jak sie nia ktos zajmie profesjnalnie ;)

Do góry