reklama
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Margana super wiesci,najwazniejsze ze Ty i malenstwo czujecie sie dobrze :-)
Ja na szcescie nie mam jak na razie zadnej infekcjii,nic tylko sie cieszyc i mam nadzieje ze do konca ciazy tak zostanie
Ja na szcescie nie mam jak na razie zadnej infekcjii,nic tylko sie cieszyc i mam nadzieje ze do konca ciazy tak zostanie
lillydelux
Fanka BB :)
Hej dziewczyny, ja jestem po wizycie u doktora wszystko u nas dobrze, szyjka długa i zamknięta i Martusi serduszko pięknie bije
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
lillydelux ciesze sie ze i u Ciebie wszystko w porzadku :-)
Margana ciesze sie ze wszystko dobrze
Lillydelux super wiadomosci.
Dziewczyny ja mialam wypalana nadzerke dwa razy, jak mialam 18 i 19 lat. Od tamtego czasu wszystko dobrzez z moja szyjka ale boje sie ze wlasnie w czasie porodu moze to miec znaczenie bo slyszalam ze po wypalance szyjka jest mniej elastyczna, no coz zobaczymy...
Lillydelux super wiadomosci.
Dziewczyny ja mialam wypalana nadzerke dwa razy, jak mialam 18 i 19 lat. Od tamtego czasu wszystko dobrzez z moja szyjka ale boje sie ze wlasnie w czasie porodu moze to miec znaczenie bo slyszalam ze po wypalance szyjka jest mniej elastyczna, no coz zobaczymy...
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Ale pamietam tez ze moj lekarz niezbyt chcial wypalac mlodym dziewczyna nadzerki i on wolal jak jest oczywiscie mala nadzerk to on wolal metode zamrazania,wiec nie wiem moze to tez zalezy od lekarza i czy ta metoda jest bardziej czy mniej bezpieczna to tez nie mam pojecia albo czy daje takie same efekty jak wypalanka kazdy lekarz jest inny
A zapomnialam Wam jeszcze powiedziec ze wczoraj mialam wizyte u mojego lekarza prowadzacego ogolnego, normalnie nigdy w zyciu nie mialam krotszej wizyty, pani doktor wzielam probke moczu i na miejscu sprawdzila wynik specjalnym paseczkiem, troszeczke podotykala brzuszek, posluchalam bicia serduszka, zmierzyla cisnienie i wyslala do domu, mam znow sie pokazac za miesiac. Normalnie az bylam w szoku. Tak mysle ze za miesiac moze sie znow wybiore prywatnie do polskiego lekarza bo jakos mnie ta irlandzka opieka nie przekonuje., tylko kolejne €120 trzeba naszykowac
reklama
angie wspolczuje takiej krotkiej wizyty, no i chyba na twoim miejscu tez bym poszla do polskiego lekarza przy najblizszej okazji. Zapewne wszystko w porzadku u ciebie, ale kazda mama jest spokojniejsza jak sie nia ktos zajmie profesjnalnie