reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

marybeth swietna ksiezniczka!

bryszka ja bedac w pierwszej ciąży bardzo chciala dziewczynke i wierzylam w te ze tak bedzie bo w rodzinie niemal same dziewczyny sie rodzily. Jednak przed USG intuicja podpowiedziala mi ze bedzie syn i sie sprawdzilo.
Tym razem bylo identycznie - od samego poczatku wierzylam ze bedzie córka do pary, ale kilka dni przed USG intuicja mi podpowiadla abym kupowala ubranka w błękicie jak dla chclopca - i tym razem jest syn :tak:
Chęci to jedno a intuicje to drugie... Tak czy inaczej Maćka nie zamieniłabym na zadną dziewczynkę :-p Teraz tego drugiego Kubusia tez nie :tak: Już sie oswoiłam z faktem ze urośnie mi dwóch kawalerów :-D

lilydelux super ze nasz pleć, a widzisz... Mamy termin na ten sam dzien , ty z mloda dama a ja z malym księciem wiec równowaga jest ;-)

reklama
Hej dziewczyny :) Ja się chciałam pochwalić, że byłam dzisiaj na USG połówkowym, i że w moim brzuszku mieszka śliczna i najważniejsze zdrowa dziewczynka
biggrin.gif
Moje GRATULACJE :-) Najwazniejsze ze dzidzia zdrowa :tak:

Kochane gratuluję poznania płci i udanych wizyt:-) Ale ten czas leci.. chyba już większa większość z nas wie kogo ma w brzuszku:-D

Ja mam na 11 listopada :) nimfii chyba też :) szkoda dziewczyny, że nie mieszkamy w jednym mieście, byłoby fajnie spotkać się na porodówce :p

lillydelux- bo masz ten sam tydzień 20 i 2 dni co ja i dlatego założyłam, że masz na 10 listopad, a jednak miałaś pomyłke chyba, bo powinnaś mieć jak julieet 20 i 1 dzień :) stąd tak myślałam, a co prawda teraz mi się wspomniało, że nimfii też coś pisała, że termin jej się chyba przesunął o jeden dzień na 11 list.

A zresztą co tam z terminem :p i tak może nie jedna z nas wcześniej urodzi lub po terminie :) już się nie mogę doczekać jak będziemy pisać z wielkimi brzuchami przed i pytać czy któraś jedzie na porodówke, albo która po porodzie :)
Ps. tylko bez straszenia później jak to bolało mam nadzieję, że będziemy pisać :) ewentualnie w grudniu jak już wszystkie urodzę wymiany po porodzie żeby ta co szybciej urodziła się straszyła drugiej.

reklama
Do góry