reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

buziaczek - ja wiem kochana :) juz tam bylam tydzien temu jak mialam bole i maly sie malo ruszal. Najpierw sie dzwoni i one doradzaja. A karetka tu przyjezdza jezeli cos jest nie tak. Ja podczas porodu musze miec podany szybko antybiotyk wiec to tez wiedza. Ale jest jeszcze za wczesnie na zawracanie im czasu.

reklama
ja bym wlasnie tylko tam zadzwonila zaby im powiedziec ze krwawie bo krwe w ciazy nigdy ponoc nic dobrego nie wrozy a zanajac nasze poprzednie historie to tak w razie w bym zadzwonila nic nie tracisz a sie uspokoisz... i polozne tez chca tych telefonow dla sprawdzenia same mi tak powiedzialy w srode;-)a jak potrzebujesz antybiotyk to tym bardziej bymdrynknela nic nie szkodzi:tak:

W koncu i ja sie doczekalam normalnej wizyty u lekarza... nie ma to jak ginekolog w Pl.
Wg usg wszystko z malenstwem ok, wazy 2 200 i jest nadal strasznie ruchliwa:)
Gorzej z szyjka:wściekła/y: Caly czas jest miekka i sie skraca mimo tego, ze biore luteine... Lekarz kazal duzo odpoczywac, dalej brac luteine no spe i magnez i modlic sie, zeby jeszcze ze trzy tygodnie wytrzymac... Nie pozostaje mi wiec chyba nic innego, zwlaszcza, ze mam coraz wiecej skurczy kazdego dnia i brzuch boli praktycznie juz codziennie...

goraczka zbita...juz mam tylko stan podgoraczkowy...ale kaszel tragiczny zostal...juz mnie caly brzuch boli od kaszlu...no ale biore na to leki na dniach powinno przejsc:-):-) mam nadzieje, ze to ostatni klopot jaki mnie jeszcze w ciazy spotka...bo oszalec mozna:-)

Nie wiem co mam robić. Torba nie spakowana. K jest w pracy. a ja co jakiś czas czuje ból który trwa około 0,5min. Ból jest w okolicy pępka. Czuje tak jakby wypychanie jakieś dziwne. To mogą być skurcze czy maleństwo tak się rozpycha?? Idę wezmę kąpiel i zobaczę jak będzie dalej. Jejku ale panikuje:szok:

Jak masz siłę pisać i się kąpać, to raczej nic groźnego ;) a jak przy pępku, to moim zdaniem dzidzia. Jak masz wątpliwości, to tylko lekarz pomoże

reklama
Ancia dove trzymajcie sie, kurcze jeszcze macie troche czasu, oby było wszystko dobrze.

Ja na delivery suit poprostu jade bez dzwonienia, coby mnie nie zbyli:-p

Do góry