buziaczek - ja wiem kochana juz tam bylam tydzien temu jak mialam bole i maly sie malo ruszal. Najpierw sie dzwoni i one doradzaja. A karetka tu przyjezdza jezeli cos jest nie tak. Ja podczas porodu musze miec podany szybko antybiotyk wiec to tez wiedza. Ale jest jeszcze za wczesnie na zawracanie im czasu.
reklama
buziaczek1
Fanka BB :)
ja bym wlasnie tylko tam zadzwonila zaby im powiedziec ze krwawie bo krwe w ciazy nigdy ponoc nic dobrego nie wrozy a zanajac nasze poprzednie historie to tak w razie w bym zadzwonila nic nie tracisz a sie uspokoisz... i polozne tez chca tych telefonow dla sprawdzenia same mi tak powiedzialy w srode;-)a jak potrzebujesz antybiotyk to tym bardziej bymdrynknela nic nie szkodzi
W koncu i ja sie doczekalam normalnej wizyty u lekarza... nie ma to jak ginekolog w Pl.
Wg usg wszystko z malenstwem ok, wazy 2 200 i jest nadal strasznie ruchliwa
Gorzej z szyjka Caly czas jest miekka i sie skraca mimo tego, ze biore luteine... Lekarz kazal duzo odpoczywac, dalej brac luteine no spe i magnez i modlic sie, zeby jeszcze ze trzy tygodnie wytrzymac... Nie pozostaje mi wiec chyba nic innego, zwlaszcza, ze mam coraz wiecej skurczy kazdego dnia i brzuch boli praktycznie juz codziennie...
Wg usg wszystko z malenstwem ok, wazy 2 200 i jest nadal strasznie ruchliwa
Gorzej z szyjka Caly czas jest miekka i sie skraca mimo tego, ze biore luteine... Lekarz kazal duzo odpoczywac, dalej brac luteine no spe i magnez i modlic sie, zeby jeszcze ze trzy tygodnie wytrzymac... Nie pozostaje mi wiec chyba nic innego, zwlaszcza, ze mam coraz wiecej skurczy kazdego dnia i brzuch boli praktycznie juz codziennie...
buziaczek1
kurcze wszystkie nas cos wczesniej bierze... jakis dziwny ten nasz marzec....kazda wczesniej sie spodziewa...:-)
nikusiazory
goraczka zbita...juz mam tylko stan podgoraczkowy...ale kaszel tragiczny zostal...juz mnie caly brzuch boli od kaszlu...no ale biore na to leki na dniach powinno przejsc:-):-) mam nadzieje, ze to ostatni klopot jaki mnie jeszcze w ciazy spotka...bo oszalec mozna:-)
cliford
Ona...gratuluję samych dobrych wieści...no i może jeszcze malutka zrobi psikusa i się obróci ;-)
Masala...chyba Nam się tu kolejne maleństwo zaraz wykluje dbaj o siebie i leż dużo!!!;-)
Masala...chyba Nam się tu kolejne maleństwo zaraz wykluje dbaj o siebie i leż dużo!!!;-)
Nie wiem co mam robić. Torba nie spakowana. K jest w pracy. a ja co jakiś czas czuje ból który trwa około 0,5min. Ból jest w okolicy pępka. Czuje tak jakby wypychanie jakieś dziwne. To mogą być skurcze czy maleństwo tak się rozpycha?? Idę wezmę kąpiel i zobaczę jak będzie dalej. Jejku ale panikuje
K
koncia
Gość
Jak masz siłę pisać i się kąpać, to raczej nic groźnego a jak przy pępku, to moim zdaniem dzidzia. Jak masz wątpliwości, to tylko lekarz pomoże
reklama