reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
Patik no to trzymam kciuki za wizyte w poniedziałek:)ja tez ide;)
Masala gratuluje ,duzej i zdrowej dzidzi:)
Dove dziewczyny tu pisały ze czop to i miesiac moze odchodzic wiec nie martw sie ,pewnie jeszcze troche wytrzymasz:)

Ancia...żeby to były TE bóle to musisz miec regularne (czyli np co 5min...a nie że raz co 5min, następny co 12...) skurcze przez 2h ... no i jeśli po kąpieli przechodzi to też oznacza że to na pewno nie TO :-D

To i ja sie pochwale piatkowym USG- mala ma 1850 g ( mniej niz wasze marcowe dzieciaczki- ale napewno dlatego ze jest z samej koncoweczki Marca) poza tym rozwija sie dobrze- i juz sie przekrecila glowenka do dolu! ( 2 tygodnie temu na dole byly posladki, a chwile przed lezala poprzecznie)
Splawik ciezkiej glowki zadzialam ;-) - oby sie juz niechciala przekrecac - bo wygoniej sie spi na bokach

dzieki Vetka- nasze to takie rowiesniczki ;-)
hehe choc kto wie- moze po urodzeniu , w 2 miesiace przegonia "pulpecika" Malinki ;-)

Tulipku bo Wy to macie księżniczki, które muszą być zgrabne i powabne, a mój rycerz musi mieć wagę i siłę, żeby tych wszystkich marcowych księżniczek bronić ;)

reklama
Hej dziewczyny!:-) Widzę że tu niezły stres już jest przedporodowy :-D Jeszcze troszkę musimy wytrzymać i będzie cacy :-)
Ja byłam na wizycie w środę ale zawsze jak Was poczytam to nie mam siły lub czasu na pisanie.Synek nasz miał wagę 2,600.A więc u mnie nie wesoło z tym skokiem ciśnienia -oprócz tych tabletek które biorę co 6 godz. dostałam jeszcze jedne co 12 godz., 3x dziennie dalej mierzyć ciśnienie i 2x w tygodniu badać mocz czy nie ma białka oprócz tego 1x w tyg. do kontroli bo musi widzieć na usg czy aby z Marcelkiem (chyba)napewno ok :szok: -porażka no ale jeszcze troszkę i będzie cc jeszcze w lutym najprawdopodobniej .W piątek przejdzie mi na 9 miech i super.Torbę to ja mam już spakowaną,jutro mężu ma malować sypialnie :-)-wreszcie bo chyba sam się przestraszył jak gin.powiedziała że jeżeli skoczy wyżej to odrazu jechać na szpital i wypisała skierowanie do szpitala a oprócz tego kazała zwolnić moje tępo o połowę.Dzisiaj się wybrałam z m na przejażdżkę i skończyło się dalej małym skokiem ciśnienia więc spałam cały wieczór a teraz się nudzę.Mam nadzieję że jutro będzie ok bo muszę małą do przedszkola i ten durny mocz jechać badać i mam mega plany i nie wiem co z nich wyjdzie-pewnie dalej będę musiała leżeć przez to buchanie:crazy:
Ale się spisałam! Już Wam nie zanudzam -chciałam dać znać co u mnie.
Milutku i Ewi trzymajcie się dzielnie:-)

Do góry