reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
Martuś gratuluję kochana cudnych wieśći :***

I my tez po wizycie... a więc... Wyniki moczu jakieś do du**pki więc jakieś mam

globulki i zobaczymy co będzie po nich. Po za tym dalej zakichane CRP niższe niż było

ale dalej wysoko ponad norme, jakaś infekcja w organizmie jest i denerwuje mnie

ze od 4rech wizyt lekarz nie wie co to jest :/ A po za wynikami z dzidzią wszystko

oki, ale piczka moja kochana dalej się nie obróciła więc lekarz stwierdził ze będzie

na 99% cesarka... termin bedzie ustalony około 39go tygodnia. Waga na dzień

dzisiejszy około 2400 g. i jak będzie rosła w takim tepie to podobno 3600g , 3700g

sięurodzi... Co tydzień mam chodzić na KTG. A tak to wsiooo, wszystko

pozamykane więc oby tylko wyniki za ok 1,5tora tyg wyszły dobrze.:rofl2:

ona - gratulacje dobrych wieści że z dzidzią wszystko w jak najlepszym porządku! a może jeszcze dzidzia się obróci:-) różnie to bywa z tymi szkrabolami w naszych brzuchach:-)

Ona nie martw się. Ja tu co trochę przytaczam historię mojej kuzynki. Jej córeczka obróciła sie na tydzień przed terminem porodu. A ostatnio (tydzien temu) znajoma pojechała do szpitala na badania i wyznaczenie terminu cc i tez się okazało, że jednak dziecko zmieniło zdanie w ostatniej chwili i dziewczyna właśnie czeka na poród sn. Tak więc nie martw sie na zapas, wszystko jeszcze może sie zdarzyć.

Widzę, że Marta ma podobne doswiadczenia:)))

Marta super, że Pawełek zdrowiutki i duży chłopak z niego :-)

Ona , ale masz dużą córeczkę:tak:,
tak jak dziewczyny pisżą faktycznie może się jeszcze obrócić, mojej koleżance dzidzia też obróciła się na tydzień przed porodem, aż ją całe wnętrzności zabolały jak mała fikołka zrobiła :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
marta - super ze malenstwo juz gotowe do wyjscia teraz to byle do min 37 tyg:tak:
ONA - nie martw sie to ze mala jeszcze sie nie obrocila to nic nie znaczy - sama mam przyjaciolke ktorej synek przykrecil sie w 39 tyg wiec glowa do gory;-)

Ja tez dzisiaj po wizycie kontrolnej po szpitalnej... i juz ani sladu krwi w siuskach wiec oby tak dalej... strasznie sie ciesze:)

Do góry