reklama
papcia
Mamunia Lenuśki
Milusia ale klocuszki nic dziwnego że tak Ci sie brzunio obniżył przecież ma co dzwigać mnie to aż przeraża jak patrze na ten Twój suwaczek że to tylko 2tyg z haczykiem
Rozczochrana a właśnie leżąć we wannie sobie o Tobie myślałam dobrze że wogóle doszli do tego od czego tak sie stało i da sie to leczyć napewno jeszcze urodzisz nie jedna zdrowe dziecko, a pytałaś o tą wage?
Rozczochrana a właśnie leżąć we wannie sobie o Tobie myślałam dobrze że wogóle doszli do tego od czego tak sie stało i da sie to leczyć napewno jeszcze urodzisz nie jedna zdrowe dziecko, a pytałaś o tą wage?
magdzior1985
Fanka BB :)
Wszystkim dziewczynom gratuluję dobrych wieści:-) Rosną te nasze dzieciaczki jak na drożdżach teraz;-)
Milutek - gratulacje, królewny już bardzo duże, nic dziwnego, że Ty masz już coraz mniej siły:-)
Milutek - gratulacje, królewny już bardzo duże, nic dziwnego, że Ty masz już coraz mniej siły:-)
ja po dzisiejszej wizycie w szpitalu już wiem, że mam cukrzycę ciążową :-( ciekawe co mi się jeszcze przyplącze do końca ciązy. Narazie muszę się kuć 4 razy dziennie i sprawdzać cukier, no i dieta a jak nie pomoże to insulina :-(
magdzior1985
Fanka BB :)
Agnes - najważniejsze, że wiesz. Już niewiele zostało, jak trzeba się kontrolować czy leczyć to trzeba, wszystko dla dobra maluszka
reklama
Co do wagi dzieci to nie ma jakichkolwiek regul. Barnim urodzil sie 15 dni po terminie a mial tylko 3100 kg . Gyby urodzil sie w terminie zapewnie mial by mniej...
Agnes- nie martw sie, grunt ze zdiagnozowali i wiesz bo jak wiesz to mozesz zadbac o siebie i malucha, tak jak dziewczyny pisza - malo czasu zostalo i zleci raz dwa. Powodzenia
Rozczochrana- dobrze ze sprawdzaja wszystko, ciekawe jak reszta wynikow. Nastepnym razem juz bedzie inaczej i zapobiegne sie jakimkolwiek problemom. Wieze ze Ci sie uda i ty tez nie trac nadzieji
Agnes- nie martw sie, grunt ze zdiagnozowali i wiesz bo jak wiesz to mozesz zadbac o siebie i malucha, tak jak dziewczyny pisza - malo czasu zostalo i zleci raz dwa. Powodzenia
Rozczochrana- dobrze ze sprawdzaja wszystko, ciekawe jak reszta wynikow. Nastepnym razem juz bedzie inaczej i zapobiegne sie jakimkolwiek problemom. Wieze ze Ci sie uda i ty tez nie trac nadzieji