reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

Dobre by to bylo: dziecko osiaga jakas wage i dawaj juz wystarczy wyciagamy :)
Kurcze, tak sobie pomyslalam czym musialy sie odzywiac mamusie ktore urodzily 6-7kg dzieci

reklama
Milusia ale klocuszki nic dziwnego że tak Ci sie brzunio obniżył przecież ma co dzwigać mnie to aż przeraża jak patrze na ten Twój suwaczek że to tylko 2tyg z haczykiem

Rozczochrana a właśnie leżąć we wannie sobie o Tobie myślałam dobrze że wogóle doszli do tego od czego tak sie stało i da sie to leczyć napewno jeszcze urodzisz nie jedna zdrowe dziecko, a pytałaś o tą wage?

Papciu- ja wole czasem nie zerkac na ten suwaczek:) Bo mnie on tez przeraza...ale jeszcze bedzie we wtorek skorygowany na nim termin- jak gin ustali date przyjecia do szpitala:)

Wszystkim dziewczynom gratuluję dobrych wieści:-) Rosną te nasze dzieciaczki jak na drożdżach teraz;-)
Milutek - gratulacje, królewny już bardzo duże, nic dziwnego, że Ty masz już coraz mniej siły:-)

ja po dzisiejszej wizycie w szpitalu już wiem, że mam cukrzycę ciążową :-( ciekawe co mi się jeszcze przyplącze do końca ciązy. Narazie muszę się kuć 4 razy dziennie i sprawdzać cukier, no i dieta a jak nie pomoże to insulina :-(

reklama
Co do wagi dzieci to nie ma jakichkolwiek regul. Barnim urodzil sie 15 dni po terminie a mial tylko 3100 kg . Gyby urodzil sie w terminie zapewnie mial by mniej...

Agnes
- nie martw sie, grunt ze zdiagnozowali i wiesz bo jak wiesz to mozesz zadbac o siebie i malucha, tak jak dziewczyny pisza - malo czasu zostalo i zleci raz dwa. Powodzenia
Rozczochrana- dobrze ze sprawdzaja wszystko, ciekawe jak reszta wynikow. Nastepnym razem juz bedzie inaczej i zapobiegne sie jakimkolwiek problemom. Wieze ze Ci sie uda i ty tez nie trac nadzieji :)

Do góry