reklama
truskawkaM
Zaangażowana w BB
patrząc na wasze fotki nie mogę się doczekać swojego terminu, a to dopiero 18....
magdzior1985
Fanka BB :)
Gratuluję wszystkim Marcóweczkom, które ostatnio były u ginków:-) Grono znających płeć coraz większe;-)
Agnes, Ola, Futrzakowa trzymam kciuki &&&
Agnes, Ola, Futrzakowa trzymam kciuki &&&
cliford
Migotka..ależ ten Twój Bartuś to model :-) super!!!
KAsiulka,Ona ...no to gratuluję zdrowej córuni!!! :-)
Asco...super,że SYNUŚ ;-)
Lokata..piękna śpiąca królewna ;-)
Agnes,Ola,Futrzaczek...powodzonka i czekamy
KAsiulka,Ona ...no to gratuluję zdrowej córuni!!! :-)
Asco...super,że SYNUŚ ;-)
Lokata..piękna śpiąca królewna ;-)
Agnes,Ola,Futrzaczek...powodzonka i czekamy
Asco
Dziewczyny,
bardzo dziękuję za miłe słowa
Synus pomachał Tatusiowi, który niestey w tym dniu nie mógł byc z nami na badaniu, mój M jak zobaczył to zdjęcie to miał łezki w oczach, a naprawde, to on nie należy do wzruszających sie zbyt szybko.
Gratuluje wszystkim Mamom dobrych wieści i trzymam mocno kciuki za przyszłe wizyty Agnes, Futrzaczka i Oli
Pozdrawiam cieplutko
bardzo dziękuję za miłe słowa
Synus pomachał Tatusiowi, który niestey w tym dniu nie mógł byc z nami na badaniu, mój M jak zobaczył to zdjęcie to miał łezki w oczach, a naprawde, to on nie należy do wzruszających sie zbyt szybko.
Gratuluje wszystkim Mamom dobrych wieści i trzymam mocno kciuki za przyszłe wizyty Agnes, Futrzaczka i Oli
Pozdrawiam cieplutko
milenka_1986
Zaangażowana w BB
Dziewczyny miałyście już test obciążenia glukozą ? Bo ja miałam w sobotę i to +75g. Dziś ok 17 będę miała wynik i strasznie się boję ... żeby tylko wszystko było w normie ..
futrzakowa
yea! to ja!
a teraz głupie pytanie niezorientowanego futrzaka:-) czy to badanie obciążenia glukozą jest obowiązkowe? pytam bo dziś idę do gina i jak nic o tym nie wspomni to może ja mu napomknę...
reklama
milenka_1986
Zaangażowana w BB
To jest badanie OBOWIĄZKOWE wykonuje się je między 24 a 28 tygodniem ciąży. A ja miałam trochę wcześniej, w sumie nei wiem czemu.