reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

Kasiulka- gratuluje zdrowej córeczki:-D

Asco- super wieści: w takim razie witamy w naszych szeregach kolejnego maluszka w dodatku mężczyznę:-):)..a zdjecie rewelacja i ta tyci tyci raczka- sweet:-D

Ona- kolejne dobre weekendowe nowiny:):) No to ładnie- ja obstawiam dziewczynkę:-D

reklama
Ona super ze wszystko z kruszynka jest w porzadku,i gratuluje coreczki:) ( u nas tez nie było na 100%)
Asco witam i gratuluje zdrowego synka:)
Pare dni temu jak liczyłam nasze'' marcjanskie'' dzieci to dziewczynek było o jedna wiecej niz chłopakow:)

ona - gratuluję wspaniałych wieści...a tak się stresowałaś... ja dziś idę do gina i mam nadzieję że też wyjdę od niego szczęśliwa:-)

Asco -gratuluje synka! a ta rączka boska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam Kochane!
Ciesze się że każda ma dobre wieści :) No i grono tych które już znają płec jest coraz większe :tak:

Tak jak pisałam dodaje foto Naszej Dziewczynki z USG połówkowego ... jakośc może nie najlepsza ale zawsze to cos :p
Dzidzia na początku badania fikała a później na sen ją zebrało i caaały czas ziewała ...
na dwóch fotkach ziewająca Maleńka
Zdjęcie0712-2.jpgZdjęcie0769-1.jpg

... a ostatnie dowód na to że to Dziewczynka :-)
Zdjęcie0762-2.jpg

Asco gratuluję synka :-)

Ona cieszę się, że u Was wszystko dobrze i gratuluję córeczki, ewentualnie synka :-)

Lokata ale super zdjęcia, no to teraz macie 100% pewnosci, że to dziewczynka :)

A ja mam dzisiaj wizytę u lekarza o 15.30 w sprawie tego mojego torbiela w macicy i jak zwykle się stresuję :zawstydzona/y: mam nadzieje, że chociaż mi usg zrobią, to zobaczę mojego syneczka :tak: chociaż nigdy nic nie wiadomo

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry