reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
Also- Facecik i to konkret:) gratuluję!

A ja byłam wczoraj na kontroli i mozna odstawić duphaston:-D a mała tak się ruszała że aż Pani doktor się dziwiła:)

Asco, Ola, Futrzak, Magnolia gratuluję dobrych wieści :-)

Ja już wczoraj nie miałam siły pisać, nasiedziałam się u tego lekarza, a później korek na drodze i jeszcze zakupy, tak, że w domu byłam o 19 :confused2:

No więc narazie wszystko ok, w sumie to byłam pozytywnie zaskoczona, bo lekarz był bardzo fajny i miły, wszystko mi wyjaśnił, zbadał mnie i uspokoił, że torbiele to normalka w ciąży. Za 2 tygodnie znowu muszę jechać na usg, teraz będę miała robione usg co 4 tygodnie aż do końca ciąży ( jedyny plus całej sytuacji, bo w uk są tylko 2 usg na całą ciążę ). No i nic, będą obserwować a 3 miesiące po porodzie jeżeli nie zniknie to prawdopodobnie usuwać.

Aslo- gratuluje synka!!!!!!!!!!!!!!!! focie masz???
Agnes- nie martw sie bedzie dobrze po porodzie napewno sam sie wchłonie i kolejny plus to taki ze synką bedzie ogladac co miesiac:tak:

Magnolia to pewnie kamien z serca Ci spadł:) ciesze sie ze jest ok.
Agnes na pewno bedzie wszystko dobrze,no i fajnie ze bedziesz malucha widziec czesciej;)

to i ja opiszę wizytę :) z Maluchem wszystko w porządku, waży już 672 gramy, serduszko zbadane (tym razem na to pozwolił) i bije jak dzwon, no ale oczywiście co?dupka schowana, nóżki podkurczone, nie dało rady potwierdzić płci:> ja pikole co za uparte dziecko!!!! nie mam pojęcia za kim, na pewno nie za mamą:p aa no i oczywiście buźkę zasłonił rączką, i tylko otwarte usteczka było widać i jedno oczko. Mój emek to się śmieje, że za to jego zachowanie na usg będziemy mu odciągać z kieszonkowego jak się urodzi:>

Olcia i Futrzaczek..cieszę się razem z Wami dobrymi wieściami!!!:tak:;-)

Also...nooooo to gratuluję syneczka 100%!!!:-)

Magnolia...no to super wiadomości- tak trzymać!!:tak:;-)

Agnes...trzymam kciuki aby wszystko było dobrze!!:-)

Pestusia...gratuluję zdrowego, duuuziego dzidziolka :-)

reklama
Do góry