reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
Also- Facecik i to konkret:) gratuluję!

A ja byłam wczoraj na kontroli i mozna odstawić duphaston:-D a mała tak się ruszała że aż Pani doktor się dziwiła:)

Asco, Ola, Futrzak, Magnolia gratuluję dobrych wieści :-)

Ja już wczoraj nie miałam siły pisać, nasiedziałam się u tego lekarza, a później korek na drodze i jeszcze zakupy, tak, że w domu byłam o 19 :confused2:

No więc narazie wszystko ok, w sumie to byłam pozytywnie zaskoczona, bo lekarz był bardzo fajny i miły, wszystko mi wyjaśnił, zbadał mnie i uspokoił, że torbiele to normalka w ciąży. Za 2 tygodnie znowu muszę jechać na usg, teraz będę miała robione usg co 4 tygodnie aż do końca ciąży ( jedyny plus całej sytuacji, bo w uk są tylko 2 usg na całą ciążę ). No i nic, będą obserwować a 3 miesiące po porodzie jeżeli nie zniknie to prawdopodobnie usuwać.

Aslo- gratuluje synka!!!!!!!!!!!!!!!! focie masz???
Agnes- nie martw sie bedzie dobrze po porodzie napewno sam sie wchłonie i kolejny plus to taki ze synką bedzie ogladac co miesiac:tak:

Magnolia to pewnie kamien z serca Ci spadł:) ciesze sie ze jest ok.
Agnes na pewno bedzie wszystko dobrze,no i fajnie ze bedziesz malucha widziec czesciej;)

to i ja opiszę wizytę :) z Maluchem wszystko w porządku, waży już 672 gramy, serduszko zbadane (tym razem na to pozwolił) i bije jak dzwon, no ale oczywiście co?dupka schowana, nóżki podkurczone, nie dało rady potwierdzić płci:> ja pikole co za uparte dziecko!!!! nie mam pojęcia za kim, na pewno nie za mamą:p aa no i oczywiście buźkę zasłonił rączką, i tylko otwarte usteczka było widać i jedno oczko. Mój emek to się śmieje, że za to jego zachowanie na usg będziemy mu odciągać z kieszonkowego jak się urodzi:>

Olcia i Futrzaczek..cieszę się razem z Wami dobrymi wieściami!!!:tak:;-)

Also...nooooo to gratuluję syneczka 100%!!!:-)

Magnolia...no to super wiadomości- tak trzymać!!:tak:;-)

Agnes...trzymam kciuki aby wszystko było dobrze!!:-)

Pestusia...gratuluję zdrowego, duuuziego dzidziolka :-)

reklama
Do góry