reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
Wróciłam, amnio w środę, wyniki za 4 tyg ;/ Pytałam się o to fish całe czy jak tam ale nic mi nie powiedział na ten temat. Trzeba czekać bo to tyle trwa i ooo.. Więc kolejny miesiąc psu w du..e ;/

Cat miesiac szybko zleci ale moze po tyg zadzwon i zapytaj czy sa juz wyniki bo czasem mowia taki długi termin a okazuje sie ze sa juz wczesniej wyniki.Na pewno wszystko bedzie dobrze :)

No jeszcze nic nie wiadomo. Sama hodowla komórek trwa ok 3 tyg, nie da sie tego przyspieszyć niestety i jeszcze potrzebuja tydzień na analizę.. masakra

dziewczyny mam pytanie jak to jest z tą niedoczynnością tarczycy. Jeśli norma jest 12-23 pmol/l, a ja mam 11pmol/l, czy jest się czym martwić ?
Na niektórych stronach internetowych wyczytałam też, że norma jest od 11pmol/l...
ola80 może Ty się orientujesz co znaczy ten wynik ... ?

reklama
Hej
Cat napewno bedzie ok!!!!!!!!!!!!!!!!!!
U mnie tez ciągle coś nie tak , najpierw pzrezierność 2,5(gorna norma)
teraz , odebrałam dziś wyniki i w moczu b.liczne fosforany bezpostaciowe i liczne bakterie-.(co to oznacza ktoś wie???)
Toxo też mam podwyzszone , ale chorowalam na toxoplazmozę IGG mam 146. Igm 0,32

Do góry