reklama
futrzakowa
yea! to ja!
działa
kotkanadachu
Zaangażowana w BB
Gratuluję wam waszych fasoleczek i bijących serduszek , poczytałam sobie wasze wizyty i przypomniałam sobie jakie wtedy sa dylematy i radości . Miło tak sobie powspominać .
Życzę Wam wszystkim pogodnych pełnych radości miesięcy w oczekiwaniu na kruszynkę . Pozdrawiam , grudniówka 2010 .
Życzę Wam wszystkim pogodnych pełnych radości miesięcy w oczekiwaniu na kruszynkę . Pozdrawiam , grudniówka 2010 .
mim
Fanka BB :)
Witam Was serdecznie.
My bylismy na wizycie w poniedziałek. Widzieliśmy bijące serduszko naszej Iskierki :-)
Niestety są też dość duże nieprawidłowości, i do końca nie wiadomo jak wszystko się ułoży... My jesteśmy dobrej myśli i wierzymy....
My bylismy na wizycie w poniedziałek. Widzieliśmy bijące serduszko naszej Iskierki :-)
Niestety są też dość duże nieprawidłowości, i do końca nie wiadomo jak wszystko się ułoży... My jesteśmy dobrej myśli i wierzymy....
futrzakowa
yea! to ja!
GRATULUJĘ potwierdzenia:-) wiem jak to jest, kiedy na monitorze zobaczy się takiego kruszka z serduszkiem, coś wspaniałego!
Szczególnie kiedy jest się po raz pierwszy w ciąży, a mój post z relacji z usg z początku jakoś nie widać eh..
Futrzakowa trzymam kciuki, kolejna wizyta z usg?
Ja czekam na kolejną wizytę jakoś 10 sierpnia, ale przedtem badania
Kurcze, jestem teraz na antybiotykach, kiedy najlepiej zrobić badania ?
myślę że badania najlepiej zrobić jak najbliżej wizyty u ginka
a ja byłam wczoraj i następna wizytę mam na 11 sierpnia
pabella - a chodzisz prywatnie czy z nfz?
mim - na pewno wszystko będzie dobrze :* trzymam kciuki &&&&
lokata - jeśli to jest gin do którego masz zaufanie i u którego chcesz prowadzić ciążę to warto poczekać... ale jeśli nie to zawsze można znaleźć innego
Ostatnia edycja:
reklama